Man pēdējā laikā sāk iepatikties Clackin rap;tā īsti viņa spēli neesmu apguvis,bet bišku vaina ka ezeri kur copēju dūņaini un copes stils ar uzraustīšanu pret grunti nav pārāk rezultatīvs.lai nu kā bet ar laiku apgūsu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bedres ar viņu labi var iztaustīt,vakar 3 copes bij uz viņu,krāsojums MBS viņam.Pagājušo gadu kad sāku uz viņa provēt man nekas neķērās,bet pēdējā laikā jau sāk uz viņa copēt,būšu bišku apguvis.Visas copes uz viņa bijušas pēc 3-4 reižu uzsišanas pa grunti,tuvāk laivai klauvējot pa grunti copes man nav bijušas.
man ar tāds ir, tikai es tagad skatos, ka laikam man ir tāds krāsojums, kāds nav rapalas lapā: http://www.vizbulis.lv/gallery/rapala/015_clackin_rap.jpg neko noķēris neesmu, bet jāsaka, ka arī īpaši centies neesmu. varbūt, ka varētu pamēģināt ķīsī uz dziļuma kantēm viņu. noenkuroties dziļumā un tad pasist pa kantes malu uz dziļumu...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!