Tas nav Spulgits. Tas ir jauns puika. Tiešām nočņiki ir pirkti. Ja nemaldos, tas centrs ir pretī Mākslas akadēmijai. Ir kur uz 15min bez maksas auto nolikt, ja brīva vieta.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas labi tik nenokavē copi:),te viens kadrs vārdā Ints pagājušo nedēļ vakarcopē 10 gb izkacēja ,lielākā ap kg:) Līmenis zems, lotas varētu būt koncentrējušās bedrēs -kamēr neceļas līmenis krējums tiks nosmelts:)))
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man pēc pēdējās reizes Vecdaugavā, liekas, ka vēdzelēs gandrīz būtu labāk
Iespiedu atvilknē, bet starp displeju un klaviatūru bija palikusi pele. Saucās nesteidzies Tagad strādā tikai pie monitora, vairs nav diez ko portatīvs dators
Kur? Man nāk prātā tikai viena doma, bet tur es negribu!
nākošo reizi, ka naktī savajagas uz attiecīgo iestādi, tad pirms ko dari, iededz svecīti (obligāti pirms tam nedrīkst ieslēgt citu apgaismojumu), tad ar pareizajām domām par visu slikto izdari lietas, un tad aizskalo visu nafig....pēc tam svecīti nedrīkst pūst, bet jānodzēš ar slapjiem pirkstiem, tad viss būs čiki
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!