[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
je6kaDatums: Otrdiena, 18.06.2013, 00:06 | Ziņa # 6946
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Eu rendzi, bet tā jau līdz sirmam vecumam varēji sēdēt uz to pludu vai boilu un gaidīt.... vai ne?:D :D
Toties kas par līdakiem iekšā, tīri neko, ja nav notikusi kkāda mutācija :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.06.2013, 15:10 | Ziņa # 6947
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es ar Spulgitu arī šonakt odus barosim. Iespējams, ka kaut ko arī noķersim :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

je6kaDatums: Ceturtdiena, 20.06.2013, 15:24 | Ziņa # 6948
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kur tad ķersiet un barosiet, ja nav noslēpums!? fish

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.06.2013, 15:38 | Ziņa # 6949
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vecdaugavā. ja aizbrauksim :D
Ja nē, tad kaut kur citur. Bet domāju, ka autiņš aizripos līdz Vecdaugavai :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Ceturtdiena, 20.06.2013, 17:18 | Ziņa # 6950
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Mēs tomēr nolēmām uz brīvdienam laist uz mūsu līdakupi kaut arī tālāk,bet sen nav būts-jāpamēģina kādu izvilkt..varbūt jau pāaugušas taada

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

RaichaDatums: Ceturtdiena, 20.06.2013, 21:35 | Ziņa # 6951
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Ja nekas nemainīsies es ar no sesdienas uz svētdienu šaus uz copi svilpo

BorodaDatums: Pirmdiena, 24.06.2013, 09:42 | Ziņa # 6952
Grupa: Dzēstās
Kā ierasts, Jāņu rītā izlaižu līkumu ar vellapēdu. Rīgā likās viss mierīgi. Cilvēku praktiski nav, mašīnu nav, policijas nav.... :)
Kanālmalā saliktas interesantas laivas.

Jacer, ka pa nakti neviens ar tām nevizinājās. :D
Pielikumi: 4000110.jpg (111.7 Kb)

ljubitexDatums: Pirmdiena, 24.06.2013, 10:37 | Ziņa # 6953
Jāņu rītā ir ļoti interesanti iziet ārā..neviena cilvēka..visi guļ

parcopiDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 13:02 | Ziņa # 6954
Multimakšķernieks
Anatolijs jūras līcī sīčus no laivas trenkā, vēlāk aizmīšos paskatīšos. Pie reizes varēs normāli nodžumīt. Tādā laikā tik pie ūdeņiem. ja
Gribētos jau ezerā ielaisties, vai kur citur, bet vakarā atkal uz darbu :)

BorodaDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 18:20 | Ziņa # 6955
Šodien karstums bija vnk riebīgs. Labi, ka vismaz duša mājā... Un no piektdienas vakara sola lietu līdz otrdienas rītam...

parcopiDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 19:19 | Ziņa # 6956
Multimakšķernieks
Biju aizminies līdz Anatolijam. velo
Kas tautas pludmalē! taada
Nevienam nav jāstrādā? izbrins
Tādi bari sen nebija manīti, bet sencis klusā vietiņā, kur neviena :)
Kaut kādi sīči bija ķērušies ar, bet nekā nopietna. Es ar izlaidu goda apli ar senča laiviņu, kādas trīs reizes nopeldējos(jūrā pirmo reizi šogad), pasauļojos un abi devāmies prom. pavadīju senci līdz Mangaļsalas autobusa galiņam un pata minos mājās. Pie ūdens tomēr ir forši arī tādā karstā dienā! ja
P.S. Tas, ko es visus šos gadus uzskatīju par nogrimušu kuģi, ir kaut kāds betona bloks, izskatās kaut kas līdzīgs piestātnei svilpo

BorodaDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 19:30 | Ziņa # 6957
Pie tādiem graustiem it kā zivis pulcējoties... ;) Nezinu gan vai tas attiecas arī uz Latviju. :)

ljubitexDatums: Trešdiena, 26.06.2013, 20:14 | Ziņa # 6958
Quote (parcopi)
ir kaut kāds betona bloks

nu beidzot es ar zināšu,kas tas tāds ja

kapracisDatums: Ceturtdiena, 27.06.2013, 09:09 | Ziņa # 6959
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
tak tas arī ir kuģis-tikai no betona.
Pameklējot internetā uzzināju, ka šis ir betona kuģis un saucas "Lady Cotlin". Kuģis bija reģistrēts Zviedrijā. 1951.gada novembrī vedot sāls kravu uz Rīgu, stipras vētras laikā novirzījies no kursa un uzskrējis uz sēkļa.
Saskaņā ar aculieciniekiem visa komanda bija stipri piedzērusies.
Tādēļ kuģis aizgāja garām jūras vātiem gandrīz uz kilometru.un uzskrēja uz sēkļa ap 400 metriem no krasta.
lai izglābtu komandu no pilsētas atbrauca militārās izlūkošanas nodaļa un aizveda komandu nezinamā virzienā.
http://spoki.tvnet.lv/vesture/ko-tu-zini-par-so-kugi/391705
Sanāk, ka "Lady Cotlin", jeb vismaz to, kas no kuģa palicis pāri, var apskatīt jau vairāk nekā 60 gadus mūsu piekrastē, bet ar katru gadu vraku sāļais jūras ūdens bojā ar vien vairāk.
Otrā pasaules kara gados bija diezgan grūtī pieejami dažādi materiāli un tāpēc kuģus taisīja no betona jeb precīzāk dzelzsbetona...
http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Betona-kugis/107358

parcopiDatums: Ceturtdiena, 27.06.2013, 22:10 | Ziņa # 6960
Multimakšķernieks
Kapraci - paldies par info! :)
Skolā kadreiz bija tāds priekšmets kā Novada macība, gan jau tur ar par to stāstīja, bet kaut kā piemirsies būs. Bet vispār - es betona kuģī negribētu kuģot :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv