Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
biju cēsīs. nodzīvoju(nakšņoju) 4dienas 20m no gaujas, bet tā arī makšķeres neizvilku un gaujā kāju nepamērcēju. nostrādājos kā lops sory māri. par tevi neaizmiru, bet toč nekā šoreiz nesanāca izrauties copei.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
jutrix, vot, tas ir labais! man mutere ar tieši zvanīja, kamēr biju laivā ezerā. šī ar esot labi sagriezusi. vispār iesaku tagad vasarā salasīt ziemai. salasa, iztīra, sagriež cepamos gabaliņos (ne pārāk sīki, mazās vispār negriež), tad uz pannas sviestā ar sāli apcep, kamēr atsulojas un tad pārtikas kastītēs un saldētavā iekšā. ziemā izņem, atlaidina, apcep un ēd kā svaigas
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
salasa, iztīra, sagriež cepamos gabaliņos (ne pārāk sīki, mazās vispār negriež), tad uz pannas sviestā ar sāli apcep, kamēr atsulojas un tad pārtikas kastītēs un saldētavā iekšā. ziemā izņem, atlaidina, apcep un ēd kā svaigas
Es pat nesaldēju - tauki saglabā tāpat arī pieliekamajā
vakar piedzīvoju copi, kādu ilgus gadus nebiju jutis... 9 mēri, mazākais bija 48 cm, un divi lielākie bija baigi skaistuļi, vienīgi nebija ar ko nosvērt bet pēc copes nebija vairs spēka tīrīt, varbūt šodien pēc darba svarus atradīšu... kas interesanti, čoms tika tikai pie viena zemmēra, kaut sēdējām vienā laivā, viņam vienīgi divi smuki ščukāri tieši pirms sačoka āķi nokoda kad izbraucām krastā, tad šamam ģīmis bija dikti garš... man vēl bonusā 2 izcili asari un laikam 3 zemmēri...
viens knifiņš nospēlēja galveno lomu šitajā visā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Boroda, reti, kas spēj turēt līdzi pikšķerēšanai un gailenes toča nē no sēnēm garšas ziņā favorīts ir baravika, kabina iekšā visām šitaki un citiem brīnumiem, tik pēdējos gadus nav sanācis nopietnāk pasēņot.
Zivnieks, super!! prieks par Tevi!
šogad ar lieliem žaņiem nevaru palielīties. Lielākais tik virs 2 kg... un ta spats peld tālāk, jo dabūt maija beigās...
Tur nu es pilnībā piekrītu! Zivnieks - nu apsveicu ar foršu copi! Un beidz abižot copes kolēģus