[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
rendzisDatums: Otrdiena, 04.06.2013, 21:37 | Ziņa # 6916
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 107
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Chau ar'! hello Klau, kads ir meginajis tos smirdeklus pushamos/smerejamos uz gumijam? Viena tante teica, ka esot kkads drankis, kas neeeeenormali smird un zandartam patik. (ja trapot uz drebem vai rokam, tad pipec, majas varot neiet). Mosk kads kaut ko zin!?

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 09:58 | Ziņa # 6917
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
derek
Varētu būt, ka Tu mani vakar atkal redzēji? :D vismaz šķita, ka tas varēji būt Tu... kā vakar gāja?

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 10:27 | Ziņa # 6918
Grupa: Dzēstās
Zivnieks,
Zandartus arī ķer, jeb tikai laivas skaiti? :D

ljubitexDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 20:26 | Ziņa # 6919
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Starp citu,tie kas bija pagajušogad uz salidojumu pie Ķekavas-tur tagad uztaisīja barčiku uz ūdens-ir visādi grādīgie...var pat ar laivu piebraukt no upes puses..un cenas labas.. un pirts jauna arī ir
Pielikumi: 6345541.jpg (94.1 Kb) · 2295615.jpg (93.2 Kb) · 8774004.jpg (81.9 Kb)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Ziņojumu laboja ljubitex - Trešdiena, 05.06.2013, 20:28

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:03 | Ziņa # 6920
ljubitex,
Zamančivo! :D
Manā rimčikā Gards likvidējās. Nekas sevišķs jau tur nebija, bet blakus mājai.... tagad būs jāiet gandrīz 500m līdz nākošam tuvākam...

martiDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:06 | Ziņa # 6921
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Manā rimčikā Gards likvidējās. Nekas sevišķs jau tur nebija, bet blakus mājai.... tagad būs jāiet gandrīz 500m līdz nākošam tuvākam...

jā, es ar vakar noskatījos. tuvākais tev tas, kas uz miera ielas vienvirziena+sliežu posmā?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:11 | Ziņa # 6922
Quote (marti)
jā, es ar vakar noskatījos. tuvākais tev tas, kas uz miera ielas vienvirziena+sliežu posmā?

Jā, tas tuvākais. Bet labākas lietas pārdod. Esmu jau 10 proc atlaidīti sarunājis. Nav protams, Salmo, kur atlaide....khm, maigi teikšu - laba, bet ne vienmēr sanāk tie Salmo pa ceļam....

martiDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 21:29 | Ziņa # 6923
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
es tai bodei katru rītu garām braucu. bet iekšā neesmu bijis.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 22:24 | Ziņa # 6924
Quote (marti)
es tai bodei katru rītu garām braucu. bet iekšā neesmu bijis.

Mazs jauks veikaliņš. :)

IesācejsDatums: Trešdiena, 05.06.2013, 22:54 | Ziņa # 6925
VIP fīderists
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 200
Reputācija: 17
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (ljubitex)
Starp citu,tie kas bija pagajušogad uz salidojumu pie Ķekavas-tur tagad uztaisīja barčiku uz ūdens-ir visādi grādīgie...var pat ar laivu piebraukt no upes puses..un cenas labas..

Nāra bildē man šķiet vilinošāka par barčiku ja
Kā tur tagad cope, pie suoer zemajiem ūdens līmeņiem?

Apgūstu makšķerēšanas tehnikas priekam

BorodaDatums: Ceturtdiena, 06.06.2013, 17:14 | Ziņa # 6926
Tā, ričuks it kā saremontēts, ķēde jauna, bloks jauns.... varēšu atkal vizināties. dance

J0nisDatums: Ceturtdiena, 06.06.2013, 17:29 | Ziņa # 6927
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (Iesācejs)
Kā tur tagad cope, pie suoer zemajiem ūdens līmeņiem?

Tikko pāris dienas atpakaļ biju ielicis atskaites bildes tieši no tās vietas , nu ne no tās dzertuves :D bet nedaudz zemāk, tuvāk Daugavai :) ,tik neatceros kurā sadaļā

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Ceturtdiena, 06.06.2013, 17:30

BebrsDatums: Ceturtdiena, 06.06.2013, 19:32 | Ziņa # 6928
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
7 kg, pats neizvilku, atveda pie manis lai nokūpinu. Ķerta publiskos ūdeņos.

Pielikumi: 8793428.jpg (210.4 Kb)

Nav bildes- nav zives :D

J0nisDatums: Ceturtdiena, 06.06.2013, 20:48 | Ziņa # 6929
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Kārtīgs ruksis ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Pirmdiena, 10.06.2013, 12:16 | Ziņa # 6930
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vakardienas Afterparty pēc salidojuma pie Chominja Plostmuižā alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv