Chau ar'! Klau, kads ir meginajis tos smirdeklus pushamos/smerejamos uz gumijam? Viena tante teica, ka esot kkads drankis, kas neeeeenormali smird un zandartam patik. (ja trapot uz drebem vai rokam, tad pipec, majas varot neiet). Mosk kads kaut ko zin!?
Starp citu,tie kas bija pagajušogad uz salidojumu pie Ķekavas-tur tagad uztaisīja barčiku uz ūdens-ir visādi grādīgie...var pat ar laivu piebraukt no upes puses..un cenas labas.. un pirts jauna arī ir
ljubitex, Zamančivo! Manā rimčikā Gards likvidējās. Nekas sevišķs jau tur nebija, bet blakus mājai.... tagad būs jāiet gandrīz 500m līdz nākošam tuvākam...
jā, es ar vakar noskatījos. tuvākais tev tas, kas uz miera ielas vienvirziena+sliežu posmā?
Jā, tas tuvākais. Bet labākas lietas pārdod. Esmu jau 10 proc atlaidīti sarunājis. Nav protams, Salmo, kur atlaide....khm, maigi teikšu - laba, bet ne vienmēr sanāk tie Salmo pa ceļam....
Starp citu,tie kas bija pagajušogad uz salidojumu pie Ķekavas-tur tagad uztaisīja barčiku uz ūdens-ir visādi grādīgie...var pat ar laivu piebraukt no upes puses..un cenas labas..
Nāra bildē man šķiet vilinošāka par barčiku Kā tur tagad cope, pie suoer zemajiem ūdens līmeņiem?
Kā tur tagad cope, pie suoer zemajiem ūdens līmeņiem?
Tikko pāris dienas atpakaļ biju ielicis atskaites bildes tieši no tās vietas , nu ne no tās dzertuves bet nedaudz zemāk, tuvāk Daugavai ,tik neatceros kurā sadaļā
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Vakardienas Afterparty pēc salidojuma pie Chominja Plostmuižā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)