[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Pirmdiena, 10.06.2013, 12:24 | Ziņa # 6931
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pēdējā bilde vienkārši izcila :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Pirmdiena, 10.06.2013, 19:21 | Ziņa # 6932
Grupa: Dzēstās
Pilnīgs miers un atpūta. ja

urmaasDatums: Pirmdiena, 10.06.2013, 19:40 | Ziņa # 6933
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
pēdējā bilde vienkārši izcila

Vislabāko laiku alus signalizācija! :D

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Piektdiena, 14.06.2013, 14:37 | Ziņa # 6934
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pirmās šogad siekala
Pielikumi: 3305052.jpg (275.3 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 14.06.2013, 16:08 | Ziņa # 6935
mjā....

spulgitsDatums: Piektdiena, 14.06.2013, 16:09 | Ziņa # 6936
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
mjā....

Kad Tu pie manis parādīsies

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Piektdiena, 14.06.2013, 18:20 | Ziņa # 6937
Quote (spulgits)
Kad Tu pie manis parādīsies

Ai, nezinu. Vakar paņēmu pa pusdienlaiku 12km ātrā gaitā (max ātrums 39km/h). Secināju, ka forma vēl galīgi švaka.... šovakar tik pensionāra gaitā atripoju no darba mājā. Nu kaut kad.... :)

BorodaDatums: Piektdiena, 14.06.2013, 18:22 | Ziņa # 6938
Rītvakar pārbaudīšu Aigara kalendāru. Izcili un labi. Protams, ja čomam būs vieta autiņā un skaidra galva. ;)

ljubitexDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 10:22 | Ziņa # 6939
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
un klusums..laikām bija ļoti labi!

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

ljubitexDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 10:23 | Ziņa # 6940
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Kāds ir bijis Lielupē pie Kalnciema makšķerēt? Kas tur interesants? Draugs piedāvā uz Jāņiem tur braukt..

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 13:50 | Ziņa # 6941
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (ljubitex)
Kāds ir bijis Lielupē pie Kalnciema makšķerēt? Kas tur interesants? Draugs piedāvā uz Jāņiem tur braukt..

Ap to apkaimi ir viss ko vēlies. Ir līņu vietas, ir brekšu, ir līdaku un zandartu vietas. Līdakas var tieši pie tilta un uz abām pusēm meklēt, līņi vairāk uz Kalnciema pusi, bet zandarti atkal ir nedaudz vairāk uz Jūrmalas pusi. Kaut kā tā. Precīzas gps kordinātes nepateikšu gan :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnovsDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 18:30 | Ziņa # 6942
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 147
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Slokā makšķernieks noslīka. Pēc paris dienām uzpeldeja, laivu ta arī neatrada. Kaut kada mistika!
P.S. Zandarts tagad diezgan aktīvs tajā galā.

parcopiDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 18:39 | Ziņa # 6943
Multimakšķernieks
Quote (Zivnovs)
Slokā makšķernieks noslīka. Pēc paris dienām uzpeldeja, laivu ta arī neatrada. Kaut kada mistika!

Man Raivis ar šodien šito stāstīja. Galvenais, ka copmanis paņēmis laivu no čoma, pats bijis pie stūres, tāpēc šmigā nevarēja būt. Un dīvaini, ka laivu neatrod. Cik saprotu, tad stiklašķiedras. Pats copmanis ar stāžu un ar patiku griezt kopā maļiku tīklus, ka tik dēļ tā arī tas viss nav noticis. Bet nu ja tā, tad tie maļiki toč nav cilvēki, ka zivju dēļ......
Vienalga kas tur bija, bet skumji, ka viena kārtīga makšķernieka mazāk :(

ZivnovsDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 18:41 | Ziņa # 6944
Komentāri: 147
Quote (parcopi)
patiku griezt kopā maļiku tīklus, ka tik dēļ tā arī tas viss nav noticis.

Tā runā. Tagad laiva bezmaz beisbolene jāstaipa līdz! dusma

rendzisDatums: Pirmdiena, 17.06.2013, 22:47 | Ziņa # 6945
Komentāri: 107
Tatad. Memais shoks. Vecais ar savu chomu izdomaja nolaist diki, kurs nebija laists nost, pat nezinu, nu kadus septinus tocna. Stasts ir par to, ka toreiz salaidam linisus un karpas, nu tadus uz 200 g, plus/minus. Nu tad pec n gadiem mans opaps vilka smukus linus un pa karpai, bet parsvara nema lini, lidz karpas vsp vairs necopeja. Baigi jau neviens tur nesaimniekoja, ipashi neintereseja, kapec karpu nav- mazums izsalushas. Nu vo. Te mes a veco pagajusho vasaru sakeram pus maisu ar smukam sudrabkarusam, bet, neviena linja. Un ta pagaja gadelis, un fater choms beidzot pierunaja nolaist to diki un apskatities, kas par $#%^^. Ne chiku, ne grabu- nevienas karusas, neviena linja, par karpam pat nerunajot. Bet pilns ar lidakam. Lielaka 7kg. Parsvara tadas 3-5, kkadas divdesmit. Shamejas pa to gadu ari karusas bija izedushas, kas nu tur bija nejega. Bet laidis neviens nebija ne karusu, ne lidaku. Ha, vot diksaimnieki, i bio.
P.S. Cik ilga laika izaug 7kg lidaka!? Saku domat, kad to diki uzpludinajam...

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv