Māri - skaidra lieta, ka būšu šogad tikai ne tik ilgi. bet nu vēl nevar zināt. varbūt, ka būšu vajadzīgs arī ilgāk. jau skaidri zinu, ka būšu uzreiz pēc jāņiem no 25. līdz 28.jūn. kad ir atklāšana. a varbūt, ka būs jābūt arī kādas dienas pirms jāņiem. taču tas maz ticams.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
ja iet tīri uz līdaku, tad nesaprotu, kāpēc jāliek fluorokarbons... ja viņš ir salīdzinoši smalks, tad tas priekš līdakas "rīves" nav pilnīgi nekas, ja liek rupju, tad tas reāli iespaido mānekļa spēli...cita lieta, ja iet ar domu uz ašukiem, tad tas flourokarbons palielina izvilkšanas procentu ja paņem arī ščukārs... Bet nu ja iet tīri ar domu uz līdaku, tad uzskatu, ka flurokarbona pavadas ir galīgi garām...protams, ja māneklis ir salīdzinoši liels, tad 80% puse no mānekļa tāpat paliek līdakai no mutes ārā, bet nu...pienāks reiz trofeja, iesūks to mānekli un tad būs gaužas asariņas... Uz līdaku man riktīgi patīk titāna pavadas - stingras un bez atmiņas...mazākiem mānekļiem man patīk LV ražotais flexonīts...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
fleksonīts tik neder agresīvākai raustīšanai - tvičam. džigam baigi ok, es ar lietoju. bet titāns un stīga ir laba lieta a ko tas viss dod, ka šogad neesmu nevienu līdaku vēl noķēris nolaidība
I kā Aigars pamanās copes kalendārā atzīmēt ar "izcili" mēness fāžu maiņas dienas Izcili copi fazņika maiņas mirkļos savu mūžu neesmu piedzīvojis - lai gan ir daudzi, kas apelē ... Bet tas viss tā, pārdomas
eduk: nekad neesmu pārliecinājies, ka tie kalendāri strādā neviens. manuprāt tā ir tīrā veiksme, kad tu trāpi uz razdaču. tur ir simtiem faktoru, kuriem jāsakrīt.
Pofig visi kalendāri. Šodien necopēja, ja kas Toties pie RKB beidzās benzīns 600m līdz tankam un 800m līdz mājām Aizčāpoju ar kanniņu pakaļ, 5L ielēju. Ņifiga! Raustās un slāpst! Domāju, ka atkal sūkni nobeidzu Stumju uz tanku, svīstu kā nelabais. Te viens apstājās(ar BMW ievērtējiet) un prasa vai nevajag palīdzēt. Es protams piedāvājumu pieņemu. Aizvilka līdz tankam, salēju vēl 15l un viss aizgāja. IZgāzēju riktīgi vēl un viss čikieniekā! Paveicās! Jābūt uzmanīgākam tomēr un laicīgāk jāpildās
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)