[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
dadziicDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 22:56 | Ziņa # 6796
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Šodien biju iebraucis veikalā pie mūsu vietējā Šaņina - nu pie Karpu Vitālija.
Visjautrākais bija, ka viņš neiespringstot nosauca 10 laivas, kuras startēs LČ spin. no laivām, ar dzinēju jaudu virs 100 zs! izbrins
Startā būs ko redzēt!
Pats čempions vēl savu baseni nav sagatavojis startam.

Vispār viss iet uz to, ka drīz būs LČ izmantoajmo laivu motoriem jaudas ierobežojumi. Es tikai un vienīgi PAR.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 07:16 | Ziņa # 6797
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Vispār viss iet uz to, ka drīz būs LČ izmantoajmo laivu motoriem jaudas ierobežojumi. Es tikai un vienīgi PAR.

es arī PAR. līdz 5zs :D alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

dadziicDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 07:17 | Ziņa # 6798
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (marti)
līdz 5zs

tad sacensības jātaisa par stundu garākas :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 07:43 | Ziņa # 6799
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
a vispār sacensībām jāpopularizē veselīgs dzīvesveids un dabas saudzēšana. jābrauc ar airiem vai elektromotoriem :)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 14:07 | Ziņa # 6800
Grupa: Dzēstās
Vai kāds negrib netālu no Rīgas pasēdēt uz līņiem? Piektdienas vakars līdz sestdienas rīts. Degvielai piemetīšu, vietu parādīšu. :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 16:46 | Ziņa # 6801
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Klau draugi, draudziņi! Vai kāds izmanto mobilās ierīces ar android programmatūru kā primitīvu gps aparātu priekš copes? Tobiš vai ir iespējams atzīmēt kādu punktu kaut kur ezerā, saglabāt un pēc tam to punktu arī atrast? Google maps tādu opciju nepiedāvā, endomondo var iezīmēt maršrutu, bet man liekas, ka pēc tam tikt virsū tam pašam maršrutam arī nav iespējams...
Baigi negribu šogad pirkt gps aparātu, bet kaut kādu punktu atzīmi gribētos veikt...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 17:14 | Ziņa # 6802
Estēts
man bija garminā sapunktots viss ķīšezers. šogad pirmajā maijā ieslēdzu, skatos - visi punkti pazuduši...
nu i nafig :D

parcopiDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 12:06 | Ziņa # 6803
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Iedeva man palasīt šitādu grāmatu :)

Autors tāds dīvains frukts, bet grāmata lasāma, vismaz tik tālu, cik jau izlasīju :)
Pielikumi: 2430314.jpg (106.2 Kb) · 6752654.jpg (82.3 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 13:09 | Ziņa # 6804
Zinu, atlasījos. :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 20.05.2013, 07:05 | Ziņa # 6805
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nevaru saprast rīt uz reņģi aizbraukt, vai kur citur kātiņu iemērkt? doma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.05.2013, 09:05 | Ziņa # 6806

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 16:47 | Ziņa # 6807
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Cik reāla iespēja ir tikt pie kāda zandarteļa vai ašuka pie Vanšinieka? Iepirkās aukla jigam, pāris ēdamās gumijas, vēl šis tas. Neesmu nekad zandartu pat mēģinājis ķert, jo mana upe ir Gauja gar Igaunijas robežu, diemžel tur zandartu nav. Varbūt kāds man varētu ierādīt kā tā lietas darāmas Daugavā?

Tight lines!

martiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:31 | Ziņa # 6808
Estēts
eidi, uz zandarti pēc 1. jūnija

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:33 | Ziņa # 6809
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
es runāju kopumā, jo lēnam jāsāk nobriest tai lietai! Vidusskolas eksāmeni jānoliek un tad vajadzētu mēģināt kādu piemānīt :)

Tight lines!

martiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:36 | Ziņa # 6810
Estēts
nav ne jausmas kā daugavā, bet ja tu domā no krasta, tad pieļauju, ka tas ir iespējams pie mīlgrāvja tilta, kur čīšezers.
tur daudz copmaņu parasti no krasta vālē. tad jau kaut ko arī noķer. arī tas pats salmo pārdevējs rio tur ar džigu darbojas. daugavā pie mangaļiem ar varētu būt ok no krasta.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv