Šodien biju iebraucis veikalā pie mūsu vietējā Šaņina - nu pie Karpu Vitālija. Visjautrākais bija, ka viņš neiespringstot nosauca 10 laivas, kuras startēs LČ spin. no laivām, ar dzinēju jaudu virs 100 zs! Startā būs ko redzēt! Pats čempions vēl savu baseni nav sagatavojis startam.
Vispār viss iet uz to, ka drīz būs LČ izmantoajmo laivu motoriem jaudas ierobežojumi. Es tikai un vienīgi PAR.
Klau draugi, draudziņi! Vai kāds izmanto mobilās ierīces ar android programmatūru kā primitīvu gps aparātu priekš copes? Tobiš vai ir iespējams atzīmēt kādu punktu kaut kur ezerā, saglabāt un pēc tam to punktu arī atrast? Google maps tādu opciju nepiedāvā, endomondo var iezīmēt maršrutu, bet man liekas, ka pēc tam tikt virsū tam pašam maršrutam arī nav iespējams... Baigi negribu šogad pirkt gps aparātu, bet kaut kādu punktu atzīmi gribētos veikt...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nevaru saprast rīt uz reņģi aizbraukt, vai kur citur kātiņu iemērkt?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Cik reāla iespēja ir tikt pie kāda zandarteļa vai ašuka pie Vanšinieka? Iepirkās aukla jigam, pāris ēdamās gumijas, vēl šis tas. Neesmu nekad zandartu pat mēģinājis ķert, jo mana upe ir Gauja gar Igaunijas robežu, diemžel tur zandartu nav. Varbūt kāds man varētu ierādīt kā tā lietas darāmas Daugavā?
nav ne jausmas kā daugavā, bet ja tu domā no krasta, tad pieļauju, ka tas ir iespējams pie mīlgrāvja tilta, kur čīšezers. tur daudz copmaņu parasti no krasta vālē. tad jau kaut ko arī noķer. arī tas pats salmo pārdevējs rio tur ar džigu darbojas. daugavā pie mangaļiem ar varētu būt ok no krasta.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!