[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:53 | Ziņa # 6811
Grupa: Dzēstās
Quote (eidis)
Cik reāla iespēja ir tikt pie kāda zandarteļa vai ašuka pie Vanšinieka?

Pilnīgi reāla iespēja. :) Cik ir dzirdēts no Griezēja kunga, tad tā fiša tur ir. Laikam no Pārdaugavas puses, pie sviedru bankas. Vecrīgas pusē arī dažreiz stāv pat ap 10 gudrinieku ar gruntenēm.

parcopiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 18:39 | Ziņa # 6812
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ni salu tilta tak veči pa kluso ar sēž uz zandartu. Tā, ka var mēģināt no abien krastiem, kur vin var tikt klāt :)

A man vakariņas ja
Pielikumi: 9906956.jpg (261.8 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 18:49 | Ziņa # 6813
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Bus jauna nodarbe pec konsultacijam. Man pari Vansu tiltam ir viena pietura. :) Kads tur aptuveni dzilums varetu but un attiecigi cik lielu dziggalvu vai ceburasku lietot?

Tight lines!

BorodaDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 18:54 | Ziņa # 6814
Quote (eidis)
Kads tur aptuveni dzilums

Nav ne jausmas. Bet kā jau tiltu būves vietās - ir dziļumi, ir seklākas vietas. Vajag tik rakt. :D
Atrodi kaut kādos portālos Griezēju, gan neatteiks padomu.

parcopiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:10 | Ziņa # 6815
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14128
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es domāju, ka virs 10gr vajag noteikti. Tā romēr iz Daugava. No krasta iztaustīt būs vieglāk un tālāk varēs aizmest, ja būs kādi 18-20gr pat :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:21 | Ziņa # 6816
Baidos, ka tik daudz mans kats neiztures. Man ir micro dzigs, 2,7 m, bet ar nolauztu dalu no jutigas spices, vairs nav 1-10, bet noteikti vairak. Japaskatas ka vins uzvedas pie vairak ka 10 gramu smagiem dzigiem. :)

Tight lines!

martiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:32 | Ziņa # 6817
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man liekas, la 9gr tur jābūt ok. ka ne vēl ar tiem pašiem 7gr.
ja nav baigā straume. ja straume, tad gan vairāk. daugavai nekad nevar zināt cik vajadzēs, ņem dažādus.
un spici aizej nopērc daugavgrīvas servisā jaunu. tagad vēl viņām vajadzētu būt. maksā kādus 8 latus droši vien.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:53 | Ziņa # 6818
Zivs naf cilvēks, kurš speciāli iet kačāties un izrādīt muskuļus. Zivs ir ekonomisks radījums, kurš speciāli straumē nelīdīs. Zivij ir viens, galvenais uzdevums - radīt pēcnācējus un izdzīvot. Un tāpēc, lielas straumes gadījumos spiedīsies pie krasta, vai atradīs upes vidū (vai kur citur) aizstraumīti. Tur arī tusēs, tikai pabāžot galvu uz straumes pusi, lai paiku paņemtu. Zivs spēku tērē tikai tad, kad ir mūža obligātais aicinājums jāpiepilda.

eidisDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 16:14 | Ziņa # 6819
Jālaiž uz Gauju kāda zaļā patramdīt, varbūt arī piesakās. Laiciņš jau šodien labs!

Tight lines!

kapracisDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 16:30 | Ziņa # 6820
Komentāri: 1233
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
eidis, diez vai tev kas sanāks, jo zaļsvārces ir nēģus atrijušās.

BorodaDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 17:48 | Ziņa # 6821
Pirms gadiem 15-20 Berga bazārā pie copes bodes viens onka tirgoja paštaisītus voblerus - ala nēģis. laikam pa 3 ls. Vislaik nožēloju, ka nepaņēmu vairāk par vienu... To vienu man nokoda ar visu pavadu...

martiDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 21:52 | Ziņa # 6822
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dadzītim ir tādi nēģveidīgie gumiji no štatiem ;)

eidisDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 22:28 | Ziņa # 6823
Atpakaļ esmu, viss sanāca. Savu līdaku noķēru, tikai ne mēra. Attekās viss notiek uz urrā, daudz aizgāja, kaut ko izvilku. Pirmo reizi man nocirta fluokarbona pavadu, biju diezgan pārsteigts, jo iepriekš vilktas daudzas un nekas tāds nebija bijis.

Tight lines!

martiDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 22:36 | Ziņa # 6824
Estēts
es esmu daudzas vilcis vispār bez pavadas. bet vispār fļuriks līdakai ir kā divus pirkstus ap....

eidisDatums: Trešdiena, 22.05.2013, 22:46 | Ziņa # 6825
es domāju, ka šajā gadījumā vaina bija tajā, ka līdaka ņēma no priekšas un attālums bija kādi 3 m, viņa cirta un trāpija pa zobam un pīta darīja savu.

Tight lines!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv