ko nu, ko nu! nu jau viss cauri. copēt biju. zivis redzēju. bet vispār švaki. vienā brīdī laiks samainījās, tā ka bija jātin makšķeres. ieslēdzās vējš gareniski pa visu ezeru un tā, ka neturēja pat ar diviem enkuriem labi, ka atpūta mūs tieši laivas vietā atpakaļ man viens mēriņš un viens zemmērīnš. kaimiņam ne piesitiena.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es ar tikko no copes. Sākot no vakarvakara līdz šorītam. 2 brekši uz pludu, labā izmērā, plus 3 shodi... nemāku es vairs sūkātājus no zālēm izdabūt... Laiks ideāls.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
J0ni, domā ka zivīm ar nepatīk tāds laiks? Jālaiž tak ir tāpat, ja ir ieplānots.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Noteikti! Neskatoties uz vakarvakara smuko laiciņu Raicha tika pie līņa, gan jau pats pēc pamošanās izstāstīs. Un par saviem shodiem un brekšiem esmu apmierināts.
Cope izdevusies Viens smuks līņuks breksēns un rudulēns . Bet visā visuma pa smuko kaut laiks vakar bija pēc suņa unlikās da uz kurieni jūstrakie nesaties tada laikā , ka kārtīgs saimnieks savu suni no mājas nedzen laukā
Protams ka laidām ,tikai ne tā kā bija ieplānots Bij plānots ar laivu ,sanāca bez laivas Jo laiva peldētu pa ūdeni un mēs pa laivu Bet vispār copes kalendārs Aigaram garām Pāris vīķes samakšķerējām ,un ar to visa svētdiena arī pagāja Nedaudz meloju ,trāpījās arī viena raudiņa Bet ja nopietni ,nebijām jau arī gatavojušies uz pludiņcopi Paķērām kātus un aizlaidām . Labi ka pa ceļam atcerējāmies vismaz baltos nopirkt un āķīšus,savādāk nezinu ko būtu darījuši pie upes !!!!! Bet škrobe bikiņ bij ,bijām pie upes un lielais lietus protams pārgāja !!! (zakon podlastji) Bet nu kā bij,tā bij,jāgatavojas nākamajai sestdienai
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nezinu neko par kalendāru,un nemāku pateikt-skaitās tā laba cope vai nē,bet man šodien pie lielupes bija bērnu diena-gan līdakas gan asari-visi mazulīši bet ņēma gan labi viena pēc otras..Bet nācās visu lomu atlaist..Visi sarkanie iztērēti,rokas sāp no spininga,bet mājās neko nepārvedām...
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
Atpakaļ no divu dienu Gaujas brauciena. Latiņu sanāca uzstādīt diezgan augstu jau pirmajā reizē, kājas nodedzināju saulē tā, ka par tām jau būtu jāraksta forumā par vēžošanu krāsa līdzīda... Vēlāk bildes un atskaite