[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
urmaasDatums: Sestdiena, 25.05.2013, 18:53 | Ziņa # 6856
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (ljubitex)
vēl nedrīkst?

Līdz 1 jūnijam vēl ne.Kaut cik ir pieķērušies asarus dzenājot, visi ir tukši.Tomēr liegums ir liegums. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ljubitexDatums: Sestdiena, 25.05.2013, 19:46 | Ziņa # 6857
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
paldies,jau paskatījos.. ja

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

J0nisDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 08:24 | Ziņa # 6858
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Pričendāli copei sakravāti ,a ārā gāž lietus svilpo Ko nu !!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

martiDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 08:47 | Ziņa # 6859
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ko nu, ko nu! nu jau viss cauri. copēt biju. zivis redzēju. bet vispār švaki. vienā brīdī laiks samainījās, tā ka bija jātin makšķeres. ieslēdzās vējš gareniski pa visu ezeru un tā, ka neturēja pat ar diviem enkuriem :)
labi, ka atpūta mūs tieši laivas vietā atpakaļ :)
man viens mēriņš un viens zemmērīnš. kaimiņam ne piesitiena.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 09:03 | Ziņa # 6860
Grupa: Dzēstās
Es ar tikko no copes. Sākot no vakarvakara līdz šorītam. 2 brekši uz pludu, labā izmērā, plus 3 shodi... nemāku es vairs sūkātājus no zālēm izdabūt... Laiks ideāls. :D

BorodaDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 09:33 | Ziņa # 6861
Quote (Boroda)
Es pārbaudīšu Aigara kalendāru rītvakar. Ja nebūs razdāča, tad no Aigara pienāksies.. :D

Aigars izspruka sveikā. Bija cope, tik nemācēju visu realizēt. :D

parcopiDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 10:22 | Ziņa # 6862
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu redzu nu, mans kalendārs nemelo :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 10:24 | Ziņa # 6863
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
J0ni, domā ka zivīm ar nepatīk tāds laiks? :D Jālaiž tak ir tāpat, ja ir ieplānots. dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 10:29 | Ziņa # 6864
Quote (parcopi)
Jālaiž tak ir tāpat, ja ir ieplānots. dance

Noteikti! Neskatoties uz vakarvakara smuko laiciņu Raicha tika pie līņa, gan jau pats pēc pamošanās izstāstīs. :)
Un par saviem shodiem un brekšiem esmu apmierināts. :)

martiDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 15:41 | Ziņa # 6865
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
šorīt jau likās, ka esmu galīgi sausā. taču izrādās, ka nē! ēdīšu maltu lasi uz maizēm tā, ka vaigi spīd!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

RaichaDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 18:27 | Ziņa # 6866
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Cope izdevusies Viens smuks līņuks breksēns un rudulēns . Bet visā visuma pa smuko kaut laiks vakar bija pēc suņa unlikās da uz kurieni jūstrakie nesaties tada laikā , ka kārtīgs saimnieks savu suni no mājas nedzen laukā prieks

J0nisDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 19:32 | Ziņa # 6867
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (parcopi)
Jālaiž tak ir tāpat, ja ir ieplānots.

Protams ka laidām ,tikai ne tā kā bija ieplānots :( Bij plānots ar laivu ,sanāca bez laivas :) Jo laiva peldētu pa ūdeni un mēs pa laivu :D Bet vispār copes kalendārs Aigaram garām
Pāris vīķes samakšķerējām ,un ar to visa svētdiena arī pagāja :) Nedaudz meloju ,trāpījās arī viena raudiņa :)
Bet ja nopietni ,nebijām jau arī gatavojušies uz pludiņcopi :) Paķērām kātus un aizlaidām . Labi ka pa ceļam atcerējāmies vismaz baltos nopirkt un āķīšus,savādāk nezinu ko būtu darījuši pie upes !!!!! Bet škrobe bikiņ bij ,bijām pie upes un lielais lietus protams pārgāja !!! (zakon podlastji) :) Bet nu kā bij,tā bij,jāgatavojas nākamajai sestdienai :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

jutrixDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 22:20 | Ziņa # 6868
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (J0nis)
Bet vispār copes kalendārs Aigaram garām

Nepiekrītu! Šodien Mangaļsalā ķērās kā nekad... ja
atskaite no Aigara rīt :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

ljubitexDatums: Svētdiena, 26.05.2013, 23:25 | Ziņa # 6869
Reputācija: 12
Nezinu neko par kalendāru,un nemāku pateikt-skaitās tā laba cope vai nē,bet man šodien pie lielupes bija bērnu diena-gan līdakas gan asari-visi mazulīši bet ņēma gan labi viena pēc otras..Bet nācās visu lomu atlaist..Visi sarkanie iztērēti,rokas sāp no spininga,bet mājās neko nepārvedām...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

eidisDatums: Pirmdiena, 27.05.2013, 21:08 | Ziņa # 6870
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Atpakaļ no divu dienu Gaujas brauciena. Latiņu sanāca uzstādīt diezgan augstu jau pirmajā reizē, kājas nodedzināju saulē tā, ka par tām jau būtu jāraksta forumā par vēžošanu :D krāsa līdzīda...
Vēlāk bildes un atskaite :)

Tight lines!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv