Zvanīju čomiem-copē pa alūksnes ezeru-pat pa kādam smukam ašukam izcēluši,no rīta tankštelē pat rinda pēc licencēm izveidojusies,kaut kur blakus viens pat 1.2kg asari izcēlis. Gauja gan pa gaisu -izskatās ka labi ja uz maija svētkiem varēs pielīst klāt:(
Biju atkal paskraidīt. Mežā pasakains laiks - saule spīd, taurentiņi lido, putni čivina.....beidzot pavasaris!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Neviens neaizliedz vilkt, nosvērt, nomērīt, nofotografēt un atlaist.
Nu teorētiski MN to neļauj
32.2. izmantot visus nepieciešamos palīglīdzekļus un paņēmienus, lai zivi saudzīgi uztvertu un atbrīvotu no āķa, un nekavējoties atlaist ūdenī zivis un vēžus, ko nav atļauts iegūt un paturēt.
Es gan napārdzīvoju pagaidām..kaut gan nu ļoti gribās atklāt sezonu....Ūdens Daugavā baigi dzeltens..būs vien jāpagaida...Kaut gan varbūt kur citur viņš ir labāks..
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
starp citu, pat sola nesliktu laiku uz pirmo maiju. vismaz pagaidām vēl. no rīta gan mainīsies vējš, toties nebūs vēl tāds pūtiens kādu sola vakarā. toties siltu gan sola
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!