[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
J0nisDatums: Piektdiena, 26.04.2013, 17:21 | Ziņa # 6721
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (ljubitex)
čau,kurš zin cik tagad maksā uzlīmēt tās baltās līstes zem griestiem?

Čau !!!
Kaut kā neiebraucu, kādas līstes zem kādiem griestiem ??? Varbūt var ko sīkāk paskaidrot ! :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Piektdiena, 26.04.2013, 17:28 | Ziņa # 6722
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
J0nis savā elementā! chukle

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Piektdiena, 26.04.2013, 17:37 | Ziņa # 6723
Kompānijas dvēsele
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
J0nis savā elementā!

Tu ko vēlējies paskaidrot saprotamāk
nirga

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Piektdiena, 26.04.2013, 17:39 | Ziņa # 6724
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Neko nesapratu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Piektdiena, 26.04.2013, 18:00 | Ziņa # 6725
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Nedaudz Gaujas senleja aplūdusi jau pāris dienas. svilpo

Pielikumi: 2404878.jpg (164.4 Kb) · 6343610.jpg (112.5 Kb) · 2343989.jpg (99.5 Kb)

ljubitexDatums: Piektdiena, 26.04.2013, 19:50 | Ziņa # 6726
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (J0nis)
Kaut kā neiebraucu, kādas līstes zem kādiem griestiem ???

Nu nezinu es kā saucās tās baltās h...zem griestiem kuras līmē pa perimetru lai smuki izskatas...no putoplasta viņi laikām...līmē starp griestiem un sienu uz tapetēm..

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

J0nisDatums: Sestdiena, 27.04.2013, 04:40 | Ziņa # 6727
Kompānijas dvēsele
Quote (ljubitex)
kuras līmē pa perimetru lai smuki izskatas...no putoplasta viņi laikām...līmē starp griestiem un sienu uz tapetēm..

Tām jau Tev nevajag meistaru .Kleksē tik līmi virsū un spied pie sienas :)

ljubitexDatums: Sestdiena, 27.04.2013, 07:33 | Ziņa # 6728
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (J0nis)
Tām jau Tev nevajag meistaru .Kleksē tik līmi virsū un spied pie sienas

nu es jau to pašu teicu,bet viena pati meitene nemāk viņus uzlīmēt,tapēc meklē kas to izdarīs un cik tas izmaksā...

parcopiDatums: Sestdiena, 27.04.2013, 18:42 | Ziņa # 6729
Multimakšķernieks
Šorīt uz veloceliņa varēja salasīt dafiga sliekas :D

BebrsDatums: Sestdiena, 27.04.2013, 21:13 | Ziņa # 6730
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien Ventā bij copes mači 5 stundu garumā. 1. vieta 19 kg, pārsvarā vimbas, iespaidīgs loms ja

Nav bildes- nav zives :D

J0nisDatums: Sestdiena, 27.04.2013, 22:25 | Ziņa # 6731
Kompānijas dvēsele
Quote (ljubitex)
viena pati meitene nemāk viņus uzlīmēt

Paņem vēl vienu meiteni palīgos

ljubitexDatums: Svētdiena, 28.04.2013, 09:53 | Ziņa # 6732
Quote (J0nis)
Paņem vēl vienu meiteni palīgos

tad nu gan baigā līmēšana sanāks

BorodaDatums: Svētdiena, 28.04.2013, 10:49 | Ziņa # 6733
Grupa: Dzēstās
Kas tur ko līmēt, uzspied līmi, spied klāt. Vēlāk piešpaktelē, pieslīpē un nokrāso. :D

ljubitexDatums: Svētdiena, 28.04.2013, 11:56 | Ziņa # 6734
ne jau man vajag..paziņai..viņai nesanak nogriezt stūrus...

martiDatums: Svētdiena, 28.04.2013, 12:55 | Ziņa # 6735
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
nodzīvojos 2 dienas pa ventmalu zem kuldīgas.
zivis redzēju. gan lašus, gan vimbas, gan līņus.
pats neko nenoķēru :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv