Kāds dzīvnieks jau noteikti pie koka ir pačurājis Bet vispār tie bērzi ir privātā teritorijā un nav daudz iespēju sabojāt to sulu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ā, vakar nomainīju riepas. Servisos normālas rindas, visur pieraksts nedēļu uz priekšu, bet tad vienā tomēr atradu, kurā man uzreiz nomainīja
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atkal foršs laiciņš. Apmeklēju šodien dažus sporta veikalus, mazajam ričāgu vajadzētu. No iepriekšējā jau izaudzis. Bet tās cenas.... Apskatīju arī dažus it kā aktīvajam sportam - riteņbraukšana, skriešana - domātos tērpus, it kā sev... Bet tās cenas... lai nopirktu jaciņu un bikses, mana mēnešalga tā tik vien pietiek....:( Pat ja sarunātu (un pat noteikti sarunātu) atlaidi, tad token cenas kosmiskas....
es aizvakar mainīju centrā. priekšā bija tik trīs auto. uz peipusu es ar biju domājis doties kopā ar lietotāju "kotu", taču jau kādu laiku pirms sākām šaubīties. tad brauciena naudu notriecām un labi vien ir
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!