Plūdi sasnieguši arī Jelgavu, līmenis pa šonakti labi uzkāpis vēl metru klāt uz pasta saliņai buļ,buļ... ap 11:30 glābšanas dienesta mašīna ar visu laivu aiztraucās Dobeles šosejas virzienā...
Pagājušo gadu Kalnciemā bijām liekas 21 aprīlī ,ja kāds atceras :)Boroda noķēra vimbu Jutrix pat tika pie brekša :)Viens otrs arī peldēšanas sezonu pat atklāja Labs fīder pasākums bij,vajadzētu šogad aizbraukt atkal.Atceros ar mašīnām īsti lāgā negāja,varbūt iet ar kājām
je6ka, Dod bildes. Nofočē kā iet, kas un kā. Man jau vairāk Kalnciema zona interesē. ;)
Boroda, bildes būs vakar sabildēju... draudzene šodien nāca no Pils un teica, ka esot Pils parks jau ūdenī, jāskatās kur kāju spert... un Driksnas upe tagad ir kā Lielupe, a Lielupe kā Daugava, kā man patīk šie skati!
Eh.Pērn ap šo laiku jau daudzi ar gruntenēm vimbas ķēra.
Ir bijuši gadi, kad marta otrā pusē pie lielās upes ar gruntenēm sēdēts... šogad vēl 2 nedēļas jāgaida. It kā šodien 11.30 pie Kalnciema ledus sāka iet.
Man sezons parasti sākas ar pāris vimbu copēm, bet kad ūdens nedaudz iesilst, tad galvenais objekts - glumais un stiprais. Nez kā būs šogad. Kādreiz pirmie pavasara glumie bija aprīļa otrajā pusē. Pagāšgad maija sākums-vidus. Vispār jau aprīļa beigās sola 20+ grādus, mošk vēl viss notiksies.