Laikam man arī pienācis laiks apciemot friziermeitenes
Ehh, pēdējo reizi pie priziera biku, laikam, gadus 6 atpakaļ.. i tad komiskā veidā - ar pusnodzītu galvu, kad tieši pirms darba frizējoties mašīnīte nosprāga
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Labrīt! Nu ko, līdz vakaram vēl jānorukā un tad brīvdiena!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nolūrēju krievu filmu Solevej-Raizbonik......lielāku mēslu laikam neesmu redzējis. Laikam vīns piespieda to drazu nolūrēt vispār līdz galam. Režisors javna nedēļu bija kodis un šņaucis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien atkal beidzot kārtīgi izgulējos! Patīkama sajūta!
Ja taisnība, tad jau forši, ka kāds man paklausīja. Kaut gan es domāju, ka šogad to nedarīs. Baigā birokrātija...
Nu līdz 15.maijam līdakas sen jau kā būs paspējušas saēsties kārtīgi ... Tai jau daļai, kas nārsto zem ledus vispār kaut kā poh... Man ar vienalga pa lielam, vai pārnesīs lieguma laiku vai ne...