[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martins_Datums: Trešdiena, 10.04.2013, 19:02 | Ziņa # 6616
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (Boroda)
Laikam man arī pienācis laiks apciemot friziermeitenes

Ehh, pēdējo reizi pie priziera biku, laikam, gadus 6 atpakaļ.. i tad komiskā veidā - ar pusnodzītu galvu, kad tieši pirms darba frizējoties mašīnīte nosprāga :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

martiDatums: Trešdiena, 10.04.2013, 19:03 | Ziņa # 6617
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (martins_)
Ehh, pēdējo reizi pie priziera biku, laikam, gadus 6 atpakaļ

kad frizētavā satiku sievu :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martins_Datums: Trešdiena, 10.04.2013, 19:26 | Ziņa # 6618
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (marti)
kad frizētavā satiku sievu

ņea, šamo biju saticis jau biki agrāk :D

vienkārši man cena par manu griezumu liekas mazliet neadekvāta :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

Ziņojumu laboja martins_ - Trešdiena, 10.04.2013, 19:27

martiDatums: Trešdiena, 10.04.2013, 19:32 | Ziņa # 6619
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ā, skaidrs :) tā es arī māku :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 11.04.2013, 06:46 | Ziņa # 6620
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labrīt! Nu ko, līdz vakaram vēl jānorukā un tad brīvdiena! :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Ceturtdiena, 11.04.2013, 07:38 | Ziņa # 6621
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (parcopi)
un tad brīvdiena!

A kam man brīvdiena,ja uz copi netieku

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

parcopiDatums: Ceturtdiena, 11.04.2013, 23:16 | Ziņa # 6622
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nolūrēju krievu filmu Solevej-Raizbonik......lielāku mēslu laikam neesmu redzējis. Laikam vīns piespieda to drazu nolūrēt vispār līdz galam. Režisors javna nedēļu bija kodis un šņaucis :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 12:39 | Ziņa # 6623
Multimakšķernieks
Šodien atkal beidzot kārtīgi izgulējos! Patīkama sajūta! dance

J0nisDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 17:26 | Ziņa # 6624
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Tikko dzirdēju no copes biedra ka pagarināts līdaku liegums līdz15 datumam. Nezinu cik tur taisnības ,jo internetā nekur nekā neatradu !!!!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 17:37 | Ziņa # 6625
Grupa: Dzēstās
Quote (J0nis)
Tikko dzirdēju no copes biedra ka pagarināts līdaku liegums līdz15 datumam. Nezinu cik tur taisnības ,jo internetā nekur nekā neatradu !!!!!

Ja taisnība, tad jau forši, ka kāds man paklausīja. ;) Kaut gan es domāju, ka šogad to nedarīs. Baigā birokrātija...

eduksDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 21:13 | Ziņa # 6626
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Ja taisnība, tad jau forši, ka kāds man paklausīja. ;) Kaut gan es domāju, ka šogad to nedarīs. Baigā birokrātija...

Nu līdz 15.maijam līdakas sen jau kā būs paspējušas saēsties kārtīgi ... Tai jau daļai, kas nārsto zem ledus vispār kaut kā poh... Man ar vienalga pa lielam, vai pārnesīs lieguma laiku vai ne...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 23:53 | Ziņa # 6627
Estēts
ja ieslēgs zāli līdz tam laikam, tad man ar būs pofig :D

martiDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 23:54 | Ziņa # 6628
Estēts
bet ar laivu es vizināšos tā pat! vot tā! ar bairīti un čipšiem! alus

martiDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 23:54 | Ziņa # 6629
Estēts
parcopi - būtu labāk sev čipšus nopircis un bairīti :D

parcopiDatums: Piektdiena, 12.04.2013, 23:54 | Ziņa # 6630
Multimakšķernieks
Marti - vai vīnu un sieru :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv