Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es Dominā otrajā stāvā Nike veikalā nopirku Cena gandrīz kā otrajā bildē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nezinu. Es biju Origo trešajā stāvā Tur ir Nike bode
Kas par kapronu? Es nezinu kāpēc uzrakstiju Domina, bet biju domājis Origo. A stāvus vienkārši sajaucu
Ja tiešām es kaut ko vēlos nopirkt, tad krīzes gadi ir devuši mācību. Vispirms, veikalā noskati, tad netā nopērc. Vismaz 30% lētāk. Un vēl, ja pērku veikalā, tad par tirgošanos man būtu Telavivas goda pilsoņa nosaukums. Tirgoties nevar Rimi, Maximā utt par dažādām lietām. Tirgū un mazajās bodītēs var. Un pat vajag. Lielākais navarots ir vasaras sandales - no 79.99 uz 39.99. Pietam sezonas sākumā. Firma Clarks. Man iepatikās un es nopirku. Tas gan prasīja kādas 30 min. Bet tas nozīmē, ka pirmā cena nekad nav pēdējā.
paziņas voleros bija no krasta pačekot situāciju. bijušas kādas 6 mašīnas jau priekšā. pēc izskata un ekipējuma nopietni fīderētāji sēdējuši. daži arī kaut ko ar gumijām no krasta niekojušies. šie paprovējuši ar pludu un tārpu - nekā. arī ar mazām gumijiņām - arī nekā. riebīgs laiks esot bijis - sniegs, lietus, vējš. nosaluši un kādam laikam būšot sirdī miers
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
No piecām reizēm piecas. Moš braukt uz Bauskas ielu?
No vēl sešām vienu izgāzos. Laikam šodien vēl nebraukšu. Nākamnedēļ visticamāk kādu dienu Kaut gan moš i domas mainās