[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
eidisDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 15:48 | Ziņa # 6586
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
marti, paldies!

Tight lines!

parcopiDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 18:22 | Ziņa # 6587
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Iepirkās šodien ērtāki apavi skraidīšanai :)
Pielikumi: 8707998.jpg (191.3 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 18:32 | Ziņa # 6588
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Sporta preču veikals VS Prisma

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Ziņojumu laboja dadziic - Svētdiena, 07.04.2013, 18:33

martins_Datums: Svētdiena, 07.04.2013, 18:38 | Ziņa # 6589
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (dadziic)
Sporta preču veikals VS Prisma

Tas i pizdec... :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 18:38 | Ziņa # 6590
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es Dominā otrajā stāvā Nike veikalā nopirku :)
Cena gandrīz kā otrajā bildē :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 19:04 | Ziņa # 6591
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dominā otrajā stāvā ir nike bode? likās, ka tik kaut kāds autopreču kiosks un kafe...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 19:13 | Ziņa # 6592
Multimakšķernieks
Quote (marti)
dominā otrajā stāvā ir nike bode?

Nezinu. Es biju Origo trešajā stāvā nirga
Tur ir Nike bode :D

martins_Datums: Svētdiena, 07.04.2013, 19:27 | Ziņa # 6593
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (parcopi)
Es Dominā otrajā stāvā Nike veikalā nopirk

Quote (parcopi)
Nezinu. Es biju Origo trešajā stāvā

Kaprons?

parcopiDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 19:39 | Ziņa # 6594
Multimakšķernieks
Kas par kapronu? :D
Es nezinu kāpēc uzrakstiju Domina, bet biju domājis Origo.
A stāvus vienkārši sajaucu nirga

BorodaDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 19:45 | Ziņa # 6595
Grupa: Dzēstās
Ja tiešām es kaut ko vēlos nopirkt, tad krīzes gadi ir devuši mācību. Vispirms, veikalā noskati, tad netā nopērc. Vismaz 30% lētāk. Un vēl, ja pērku veikalā, tad par tirgošanos man būtu Telavivas goda pilsoņa nosaukums. :D
Tirgoties nevar Rimi, Maximā utt par dažādām lietām. Tirgū un mazajās bodītēs var. Un pat vajag.
Lielākais navarots ir vasaras sandales - no 79.99 uz 39.99. Pietam sezonas sākumā. Firma Clarks. Man iepatikās un es nopirku. Tas gan prasīja kādas 30 min. :D Bet tas nozīmē, ka pirmā cena nekad nav pēdējā.

martins_Datums: Svētdiena, 07.04.2013, 20:14 | Ziņa # 6596
Man vispār liekas, ka Sportlands ir domāts, lai pielaikotu apavus, kurus grasies pasūtīt k-kur netā :)

martins_Datums: Svētdiena, 07.04.2013, 20:15 | Ziņa # 6597
Vot! Šitas darbojas!!! :)

martiDatums: Svētdiena, 07.04.2013, 20:46 | Ziņa # 6598
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
paziņas voleros bija no krasta pačekot situāciju.
bijušas kādas 6 mašīnas jau priekšā. pēc izskata un ekipējuma nopietni fīderētāji sēdējuši.
daži arī kaut ko ar gumijām no krasta niekojušies.
šie paprovējuši ar pludu un tārpu - nekā.
arī ar mazām gumijiņām - arī nekā.
riebīgs laiks esot bijis - sniegs, lietus, vējš. nosaluši un kādam laikam būšot sirdī miers :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 10:41 | Ziņa # 6599
Multimakšķernieks
No piecām reizēm piecas. Moš braukt uz Bauskas ielu? doma

parcopiDatums: Pirmdiena, 08.04.2013, 11:12 | Ziņa # 6600
Multimakšķernieks
No vēl sešām vienu izgāzos. Laikam šodien vēl nebraukšu. Nākamnedēļ visticamāk kādu dienu :)
Kaut gan moš i domas mainās :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv