nu tā man arī teica, ka neesot redzējis, ka kāds kaut ko baigi vilktu. drīzāk jau tās varētu būt tādas ilgas un apmierināšanās pie atklāta ūdens nodzīt asini. aigars jau ar droši vien, ka drīz ies kaut kur pludiņu papeldināt
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
drīzāk jau tās varētu būt tādas ilgas un apmierināšanās pie atklāta ūdens
Quote (marti)
nodzīt asini. aigars jau ar droši vien, ka drīz ies kaut kur pludiņu papeldināt
Tieši tā! Ar spini pirmo velniņu nodzinu, nākamnedēļ sekos gruntenes un pludiņmakšķeres sezonas atklāšana. Pie tam esmu pārliecināts, ka rezultāta ziņā tā būs tāda pati kā ar spiningu, bet esmu nenormāli noilgojies pēc copes no krasta vai no laivas. Uz ledus jau nelienu no marta sākuma, jau vēmiens rauj no tās ziemas un ledus. A uz pirmajiem lomiem ceru uz aprīļa beigām. Pirmās noķertās zivtiņas gan jau būs ātrāk. Ja arī nebūs, tad tāpat pofig! Laikam nevienu sezonu neesmu tik ļoti gaidījis kā šo! Un tā tūlīt sāksies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tiem, kas bija voleros esot bijuši tie ērtie saliekamie krēsli kā bušu copēs un arī saliekamais galdiņš pa vidu tad vismaz laiks nav galīgi veltīgi izšķiests. ar kompanī saulītē pie galdiņa - kāpēc gan ne?!
tiem, kas bija voleros esot bijuši tie ērtie saliekamie krēsli kā bušu copēs un arī saliekamais galdiņš pa vidu tad vismaz laiks nav galīgi veltīgi izšķiests. ar kompanī saulītē pie galdiņa - kāpēc gan ne?!
Baigi ērtā lieta tas beņķis.Būs arī jāiegādājās
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Es nezinu kāpēc uzrakstiju Domina, bet biju domājis Origo. A stāvus vienkārši sajaucu
martins_, es tev saku, viņš kapronu pīpē!
Quote (Boroda)
Vispirms, veikalā noskati, tad netā nopērc. Vismaz 30% lētāk. Un vēl, ja pērku veikalā, tad par tirgošanos man būtu Telavivas goda pilsoņa nosaukums. Tirgoties nevar Rimi, Maximā utt par dažādām lietām. Tirgū un mazajās bodītēs var. Un pat vajag.
Es esmu tieši tāds pat. Sievišķim brīžiem jau kauns ar mani veikalā iet, kur nu vēl tirgū. Boroda, tiklīdz mums iepirkumos būs vakance, es par tevi pirmo atcerēšos
Kaut kā ir iegājies, ka katru pavasari nodzenu matus. Par cik pavasaris kavējās, tad mēģināšu viņu pievilināt savādāk. Apgrieztā secībā - sākumā nodzenu matus, tad atnāk pavasaris
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kaut kā ir iegājies, ka katru pavasari nodzenu matus. Par cik pavasaris kavējās, tad mēģināšu viņu pievilināt savādāk. Apgrieztā secībā - sākumā nodzenu matus, tad atnāk pavasaris
"Cilvēku nocelšana no ledus Rīgas līcī izmaksāja 10 000 latu" ka tik tas nav no tās pašas sērijas, kā man piedāvāja lattelekom ievilkt telefonlīniju 60metrus par 8600 + PVN par latvenergo ar dzirdēti tādi līdzīgi stāsti.
ka tik tas nav no tās pašas sērijas, kā man piedāvāja lattelekom ievilkt telefonlīniju 60metrus par 8600 + PVN par latvenergo ar dzirdēti tādi līdzīgi stāsti.
Mārupē māsai bik lielāku ciparu prasīja
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Ap 2000 gadu gribēju 100m elektrību ievilkt toreizējā vasaras mājiņā Mērsragā. Talsos pateica - ja gribi uzreiz, tad tiešām tie lielie lati, ja ne, stāvi rindā. Pagāja gads ar kapeikām un dabūju praktiski pa velti.
Kaut kā ir iegājies, ka katru pavasari nodzenu matus. Par cik pavasaris kavējās, tad mēģināšu viņu pievilināt savādāk. Apgrieztā secībā - sākumā nodzenu matus, tad atnāk pavasaris :D
Laikam man arī pienācis laiks apciemot friziermeitenes mājas pirmajā stāvā. Pats neriskēju braukt ar mašīnīti pa galvu.
Tikko pamodos, telefonā pieci neatbildēti zvani. Tas laikam kārtējais Mērfija likums, ka visi zvana tad, kad es guļu