es toties no ļooooti ticamiem avotiem padzirdēju par nenormālu razdaču varbūt rīt jāprovē rīta pusi dabūt brīvu un pašam ar to prieku izjust...(viss notiekās jau divas dienas) pašukstēšu, ka runa iet par ašuku svarā no 250gramiem un stipri uz augšu bļitku un murmuli ignorē pilnībā, bet ir viens slepens zirdziņš... vakar lomi bija ap 20 kg, šodien ap 10-15 kg...ja rītā tiktu kaut vai pāris 500 gramniekiem, es rasinātu ūziņās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es līdaku ķeršanu no krasta atlikšu uz to brīdi, kad parādīsies pirmie asni virs ūdens. No laivas neķeršu, jo laiva nav un vispār visi laivinieki traucē man no krasta maijā ķert glumos. Iemetu gruntenīti, bet katra laiva (100%, katra) piepeld tajā vietā krasta tuvumā un met savus mānekļus pa manu gruntenes auklu. Un vēl neaizmirst uzbļaut - kak kļov? Poimal čto ņi budj? Tā arī atbildu - ščas, perekinu donku i poimaju....
es toties no ļooooti ticamiem avotiem padzirdēju par nenormālu razdaču varbūt rīt jāprovē rīta pusi dabūt brīvu un pašam ar to prieku izjust...(viss notiekās jau divas dienas) pašukstēšu, ka runa iet par ašuku svarā no 250gramiem un stipri uz augšu bļitku un murmuli ignorē pilnībā, bet ir viens slepens zirdziņš... vakar lomi bija ap 20 kg, šodien ap 10-15 kg...ja rītā tiktu kaut vai pāris 500 gramniekiem, es rasinātu ūziņās
Es jau nu galīgi neapvainotos,ja kāds man par ko līdzīgu pačukstētu.
Man kādu laiciņu no TA miers. Nesen gan bija tas pats kreņķis
Marti - ņefig Šumaheru tēlot
Quote (je6ka)
Galīgi apdulluši
Piekrītu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)