[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 14:41 | Ziņa # 6481
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tad, kad jāved sievasmāte kaut kur, tad es braucu ātri :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 14:57 | Ziņa # 6482
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es saprastu, ja teiksim viņa jāved prom uz lidostu, vai autoostu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 15:18 | Ziņa # 6483
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Es saprastu, ja teiksim viņa jāved prom uz lidostu, vai autoostu

tam pat nav nozīmes, ka tik ātrāk nogādāt galapunktā :D

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 15:44 | Ziņa # 6484
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es atsāku gatavošanos eksāmenam, kaut kad pirms vasaras jānoliek, bet pagaidām paurī nelien svilpo

Sevišķi šitās gaismas ne

Tāpēc rezultāts visu laiku ir šāds ne
Pielikumi: 4842971.jpg (39.0 Kb) · 3969190.jpg (43.6 Kb) · 3528114.jpg (50.6 Kb) · 6309944.jpg (61.8 Kb) · 1259427.jpg (43.0 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 15:48 | Ziņa # 6485
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Sevišķi šitās gaismas

Tās taču Svētā Elma ugunis! :D

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 16:03 | Ziņa # 6486
Multimakšķernieks
Quote (Boroda)
Tās taču Svētā Elma ugunis!

Tās ir hvz kas par ugunīm. Pats stulbākais, ka reāli nav izpratne par tām ugunīm un tagad sāku pareizi atbildēt, tikai tāpēc, ka esmu iegaumējis bildīti :D
Jo biežāk likšu to eksi, jo vairāk iegaumēšu to visu, bet reāla izpratne par dažām lietām man nav :(

martiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 16:09 | Ziņa # 6487
Estēts
es ar neizprotu, bet cenšos iztēloties, kā tas izskatītos dabā un pats izdomāt iemeslus pēc loģikas - kāpēc tā būtu jābūt.
bet vai tā ir - hvz un diez vai :D

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 16:10 | Ziņa # 6488
Multimakšķernieks
Biku pietrūka. Bet priecē, ka vairāk par piecām kļūdām nav svilpo
Pielikumi: 8668532.jpg (13.0 Kb)

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 17:02 | Ziņa # 6489
Multimakšķernieks
Kaut kas ar serveri atkal bija noticis ne
Toties pāris reizes jau ir šitā :)
Pielikumi: 9559056.jpg (44.9 Kb)

urmaasDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 17:37 | Ziņa # 6490
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Tagad ārstu komisija mazgabarīta peldlīdzekļu vadītājiem atsevišķi nav jāiet.Pietiekot ja ir "B" kat ārstu komisija izieta. :)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

ZivnieksDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 17:48 | Ziņa # 6491
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 18:02 | Ziņa # 6492
Multimakšķernieks
Quote (Zivnieks)
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu

Beidz lielīties :p

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 18:25 | Ziņa # 6493
Quote (Zivnieks)
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu :D

Es arī pāris reizes pamēģināju. Kā runa par uguņiem, tā pļukts... labākais bija 15/20. :D

urmaasDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 18:48 | Ziņa # 6494
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
es 4 reizes pamēģināju nolikt un visas 4 noliku...jāpiebilst, gan, ka pusi spiedu uz haļavu

Es liku tikai vienreiz.Toties koročkas jau kabatā. svilpo

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:23 | Ziņa # 6495
Quote (urmaas)
Es liku tikai vienreiz.Toties koročkas jau kabatā. svilpo

Tad jau biji labi samācījies. :) Pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem atradu likumus, kuri visu nosaka. Būs jāizlasa un jāiemācās. Mošk, katram gadījumam pēc kāda gada arī koročku sagribēšu. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv