Pasēdēju viškā, cūkas dzirdēju bet palika niedrēs peroties, atnāca 2 bari ar briežiem, kopā 19 gab. Graudi sāk trūkt, būs nākošgad jāizveido labdarības fonds "pabaro meža zvēru" Cik noprotu tev vismaz 3 ledusskapji mājās un atomkaram esi gatavs.
Mana sieva teic, ka man rīt būšot 3kg zivju loms , tāpēc diez vai paspēs mani nofrizēt vakarā - kamēr es zivis iztīrīšu, būs par vēlu ... Nu bļin, tāpēc vien jābrauc, lai pārbaudīt kundzes pareģes dotības ...
starp citu! es sāku šodien domāt par to - vai ķīšezerā zivīm apetīti kaut kā neiespaido tā ādažu poligona bumbošana. vakar visu dienu būkšķināja un šorīt - pūpolsvētdienā šie atkal mauc vaļā. troksnis ta štrunts, bet gan jau, ka pa zemi tā skaņa aiziet tīri labi ar visu vibrāciju. zivis varbūt apvēmušās guļ?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)