Vau! Mana vecenīte pēc gandrīz 20k km pa LV neceļiem ar vienu mazu aizrādījumu izturēja veselības pārbaudi uz pieci ar krustu Vienīgi parūsējusi gan ir.. ju-hūūūūū...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Boroda - nav gan Nez kādām laivām tad būtu jābūt csdd, lai tajās liktu eksāmenu Martins - apsveicu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
martins_, Prieks pilnīgs, vai ne? Man kaut kad bija zilais brīnums nissan almera ar tučtuč 300 štuku noskrējienu, bet izgāju. Pēc pusgada servisā teica, ka viss. Metāls autiņam beidzies, šiem vairs nebija ko metināt... I pat pārdot izdevās...
Quote (parcopi)
Boroda - nav gan :)
Tas labi. Galvenais nesajaukt sarkano un zaļo gaismu.
Boroda, Ja vairs nevar metināt, tad jāsāk līmēt Tipa špaktelis ar armatūru Bet nu, kad paliks silti, tad laukos gan būs jāpapulē sliekšņi un mož uz katra pa ielāpam jāuzliek.. Bet visādi citādi mana LPG Mazda mani priecē
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es būšu laimīgs, kad šī diena būs pagājusi...līdz ar to arī nešķīstākais mēnesis gadā, kuru nesen padarīju par vēl nešķīstāku - 03.03 - kāzu jubelis 08.03 - sieviešu diena 20.03 - cienītai dzimumdiens 28.03 - cienītai vārda diens Nošaujiet mani maigi
bet rīt gan tā kā varētu uz copi padoties
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
tā gribējās copēt, ka ierāvu šorīt kopā ar bērniem pāris šļukas zivju eļļu palika labāk. p.s. urbis, kaste, zābaki, drēbes jau jumta kastē. laižu šovakar uz kurzemes katlu olas ripināt!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!