[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:25 | Ziņa # 6496
Grupa: Dzēstās
p.s. Vai tagad braukšanas eksāmens nav jāliek? Esmu atpalicis laikam par gadiem 35.. :D

urmaasDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:37 | Ziņa # 6497
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
p.s. Vai tagad braukšanas eksāmens nav jāliek? Esmu atpalicis laikam par gadiem 35..

Pagājušogad vēl nebij. ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

martins_Datums: Trešdiena, 27.03.2013, 19:38 | Ziņa # 6498
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Vau! Mana vecenīte pēc gandrīz 20k km pa LV neceļiem ar vienu mazu aizrādījumu izturēja veselības pārbaudi uz pieci ar krustu :) Vienīgi parūsējusi gan ir..
ju-hūūūūū... dance

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 20:09 | Ziņa # 6499
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14127
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Boroda - nav gan :) Nez kādām laivām tad būtu jābūt csdd, lai tajās liktu eksāmenu :D
Martins - apsveicu! ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 27.03.2013, 20:18 | Ziņa # 6500
Grupa: Dzēstās
martins_,
Prieks pilnīgs, vai ne? :D Man kaut kad bija zilais brīnums nissan almera ar tučtuč 300 štuku noskrējienu, bet izgāju. Pēc pusgada servisā teica, ka viss. Metāls autiņam beidzies, šiem vairs nebija ko metināt... :D I pat pārdot izdevās...
Quote (parcopi)
Boroda - nav gan :)

Tas labi. :) Galvenais nesajaukt sarkano un zaļo gaismu. :)

martins_Datums: Trešdiena, 27.03.2013, 21:48 | Ziņa # 6501
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Boroda, Ja vairs nevar metināt, tad jāsāk līmēt :) Tipa špaktelis ar armatūru
Bet nu, kad paliks silti, tad laukos gan būs jāpapulē sliekšņi un mož uz katra pa ielāpam jāuzliek.. Bet visādi citādi mana LPG Mazda mani priecē :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 08:17 | Ziņa # 6502
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tādā vietā īsti negribētos laikam uz copi iet nene

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 08:23 | Ziņa # 6503
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
tur kā reiz uz dzīvo pasēdēt :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Ziņojumu laboja dadziic - Ceturtdiena, 28.03.2013, 08:26

parcopiDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 08:35 | Ziņa # 6504
Multimakšķernieks
Šitais čuvaks tagad ir mans elks :D

jutrixDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 08:53 | Ziņa # 6505
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Šitais čuvaks tagad ir mans elks :D

anglis - ar to viss pateikts :D alus

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 10:46 | Ziņa # 6506
Multimakšķernieks

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 11:01 | Ziņa # 6507
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es būšu laimīgs, kad šī diena būs pagājusi...līdz ar to arī nešķīstākais mēnesis gadā, kuru nesen padarīju par vēl nešķīstāku -
03.03 - kāzu jubelis
08.03 - sieviešu diena
20.03 - cienītai dzimumdiens
28.03 - cienītai vārda diens
Nošaujiet mani maigi :D

bet rīt gan tā kā varētu uz copi padoties :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 11:07 | Ziņa # 6508
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
zivniek - tā rūdās tērauds :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 11:11 | Ziņa # 6509
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
to Tu pasaki manam konta stāvoklim :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Ceturtdiena, 28.03.2013, 11:14 | Ziņa # 6510
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
tā gribējās copēt, ka ierāvu šorīt kopā ar bērniem pāris šļukas zivju eļļu :D
palika labāk.
p.s. urbis, kaste, zābaki, drēbes jau jumta kastē. laižu šovakar uz kurzemes katlu olas ripināt!

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv