Man nav tik smalka aparatūra vienīgi varētu nočiept frēznazi
Nu jau maltās gaļas receptes vien galvā griezīsies un neļaus iemigt, kamēr nebūšu kādu pagatavojis no iepriekš minētajām...
Katrā ziņā paldies par atsaucību, tik lielu nebiju gaidījis un apstiprinās, ka makšķernieki ir lieli kulinārijas fani tomēr, vismaz recepšu rakstos, kā nu ir ar praktisko daļu to nu es nezinu...
Katrā ziņā paldies par atsaucību, tik lielu nebiju gaidījis un apstiprinās, ka makšķernieki ir lieli kulinārijas fani tomēr, vismaz recepšu rakstos, kā nu ir ar praktisko daļu to nu es nezinu...
es tev tulīt pateikšu kā ir makšķernieki patiesībā ir baigie romantiķi. līdz ar to arī gastronomās izvirtības tīk. bet otrs vēl ir tas, ka tagad te katrs savu recepti izmeta kā tāds īsts makšķernieks ēsmu (jeb barību) pēc saviem ieskatiem un gaidīja uz kuru tu uzķersies. normāls makšķernieka instinkts
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
es tev tulīt pateikšu kā ir makšķernieki patiesībā ir baigie romantiķi. līdz ar to arī gastronomās izvirtības tīk. bet otrs vēl ir tas, ka tagad te katrs savu recepti izmeta kā tāds īsts makšķernieks ēsmu (jeb barību) pēc saviem ieskatiem un gaidīja uz kuru tu uzķersies. normāls makšķernieka instinkts ja alus
Kaut kāda taisnība ir. Bet makšķernieki ir izpalīdzīgi, ja kāds jautā, tad dod konkrētas atbildes. Romantiķi točno viņi ir.
Jer6ka, no maltās gaļas tradicionāli taisa kotletes, vai mērci, kuru students var izvilkt visas sesijas garumā. :)
Tradicionāli jā, es šoreiz piegāju netradicionāli jo vēl sesija nav sākusies Kā Marti teica, tad šoreiz uzķēros uz urmaasa receptes un te nu lūk rezultāts, garšīgi!