[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Parcopi.lv Forums » Informācija, ierosinājumi, arhīvs » Arhīvs » Pļāpātava (Vieta, kur tāpat papļāpāt par makšķerēšanas lietām :))
Pļāpātava
J0nisDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 16:02 | Ziņa # 6391
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Te kāds makšķerniens ar vēl palicis,pēc pēdējiem komentāriem liekas palikuši vieni vēžotāji "protams tas jau nav nekas slikts . Arī sieviešu dzimums samazinās "):) :)


Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
 
ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 16:05 | Ziņa # 6392
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ir :D
mļins, bet tagad apjautu, ja šitas sūda aukstums pieturēsies, tad līdz maijam nepagūšu savu mazulīti iekrāsot jaunos toņos :(


Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 16:13 | Ziņa # 6393
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
J0ni - neuztraucies, makšķernieku te ir krietni vairāk :D

Zivniek - Tu jau pagājušajā sezonā ar viņu baigi krāsoji chukle


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
eduksDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 16:14 | Ziņa # 6394
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Zivniek - Tu jau pagājušajā sezonā ar viņu baigi krāsoji chukle

Laikam krāsojums izrādījās ne pietiekami "zivīgs" ;) :D


Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!
 
ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 16:31 | Ziņa # 6395
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu pērn vēl iepriekšējais krāsojums bija pietiekami gruntīgs, kas nebija ļāvis ūdenim tikt pie skrūvēm u.c. vārīgām vietiņām - tīri svaiga bija...
bet nu šogad gan gribu citu krāsu...pietiks zīmēties un citiem copes vietas rādīt :D
plus man vēl ir jānomaina ķīlis un gribu laivā ietjūnēt biroja krēslu :)


Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 17:07 | Ziņa # 6396
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu Tavā laivā tiešām mierīgi var ielikt biroja krēslu ja


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
urmaasDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 19:20 | Ziņa # 6397
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Nu Tavā laivā tiešām mierīgi var ielikt biroja krēslu


Un ar visu galdu. ;)


Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)
 
martiDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 20:51 | Ziņa # 6398
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (urmaas)
Un ar visu galdu.


:D ja piesakos uz beinstormingu alus


Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
 
je6kaDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 21:18 | Ziņa # 6399
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Tāk,neatradu piemērotu diskusiju, tāpēc uzdošu jautājumu šeit...
1. Iemesls - saldēta maltā gaļa
2. Problēma - ko varat ieteikt pagatavot, tādu interesantu un garšīgu(lai nav standarta pielietojums)
3. Ieteikums - nepieciešamās piedevas par saprātīgām naudiņām (students) :D
4. Rezultāts - ceru uz kādu makten garšīgu un interesantu recept, kas atbilst augstāk minētajiem normatīviem...

Paldies par uzmanību un ceru, ka neļausiet man palikt badā :D

P.S. J0ni kaut kad reiz tu taisīji kebabus kaut kādus vai tur netika izmantota maltā gaļa??? :)


Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 21:34 | Ziņa # 6400
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Uzreiz nāk prātā Mr. Bīna epizode, kur viņam restoranā atnes to jēlo malto gaļu un kā viņš no tās mēģina tikt vaļā :D
A, ja nopietni, tad pirmais kas nāk prātā, ir maltās gaļas mērce. Viegli pagatavojama, garšīga un derēs pie jebkā, kas mājās ir(kartupeļi, makaroni, rīsi, griķi). alus


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
jutrixDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 21:47 | Ziņa # 6401
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
frikadeļu zupa, makaroni pa flocki vai vecās labās kotletes :) svilpo


The most dangerous animal in Japan is ninja

Ziņojumu laboja jutrix - Ceturtdiena, 21.03.2013, 21:48
 
je6kaDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 22:00 | Ziņa # 6402
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (jutrix)
frikadeļu zupa, makaroni pa flocki vai vecās labās kotletes :) svilpo


Jā šie ēdieni ir maltās gaļas TOP ēdieni, tādus ēdu jau mēnešiem,gadiem :D uznācis kaut kāds bums un gribās kkādus maltās gaļas pārmaiņas laikus :D gribējos kaut ko neparastāku, nedzirdētāku... bet var būt nemaz nevar neko citu pagatavot kā šos tradicionālos, gadu gadiem ēstos ēdienus! :) Tā pēc vaicāju kādam var būt ir kāda recept par kuru runā tikai viss tumšākajos un klusākajos nostūros :D


Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

Ziņojumu laboja je6ka - Ceturtdiena, 21.03.2013, 22:02
 
jutrixDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 22:05 | Ziņa # 6403
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba


The most dangerous animal in Japan is ninja
 
martiDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 22:06 | Ziņa # 6404
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
iesaku čilli! pupiņas ar malto gaļu uc sastāvdaļas. ātri, nedārgi un garšīgi. sevišķi ja cieņa pret asiem ēdieniem.
ar alu - fantastiš :) alus
ja ir interese, tad saki - teikšu sievai, lai precizē sastāvdaļas.


Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
 
paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 22:58 | Ziņa # 6405
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
skaidrs,je6ka kojās gatavo vakariņas.Parasti nedēļas nogalē nācās iztikt ar to kas palicis pāri.Toties pirmdienās šad, tad bastojām lekcijas,sanesām visus labumus ko savedām no mājām un gatavojām kopējās pusdienas.Kamēr bariņš rosijās pa virtuvi cepdami karbonādes u.t.t,viens slāja uz kioskiem pie autenes pakaļ vīnam(nekā letāka un tilpumā lielāka par Sangriju jau nebija).Pēc tam klājām galdu,ģērbām ancukus un pusdienojām (tikai džeki),pēc pusdienām loģiski zolīte.Bet vakari mums bija pankūku vakari kopā ar skuķiem.


esmu tur,kur neķeras:).
 
Parcopi.lv Forums » Informācija, ierosinājumi, arhīvs » Arhīvs » Pļāpātava (Vieta, kur tāpat papļāpāt par makšķerēšanas lietām :))
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv