Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man doma rīt iebraukt ezerā. pirms pusdienas saķeršu dzīvās un tad uz vakara pusi kaut kur pasēdēšu uz kādas kants. paralēli ir plāns padesot (dropshot) asarus. iepirku shodien mazās čeburaškas un saķimerēju ar maziem āķīšiem un tvisterīšiem. Laikam to sauc par mikrodžigu. uzriktēju arī vienu lielāku un smagāku DS sistēmu. varbūt pat aizkulšos līdz daugavai.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Mani pa nakti apciemojuši rūķīši un daži laikam mutē arī nosprāguši. Spēkus ar atņēmuši nelieši
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atļāvos pārnest tēmu uz šo pļāpatuvi Ar teltīm ir tā, ka man ir viena. Tjipa tur var izgulties trīs cilvēki, bet normāli ir diviem. Vēl jau divi var gulēt mašīnā, ja visu izņem no bagažnieka un nolaiž aizmugures beņķus.
ahā...man arī it kā ir telts, bet vajadzīgs maziņš, maziņš remontiņš ar diegu un adatu ....tad drošības labad salabošu un paņemšu savējo ar līdzi, ja gadījumā esam baigi daudz ak jā...kaut kā laikam sestdien vaajdzētu izlausties arī līdz vēlēšanu iecirknim
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Labāk paņem gan savu arī līdz Nedomāju, ka mēs būsim dikti daudz, bet telts par sliktu nenāks A vai tad ezerā uz salas nebūs vēlēšanu iecirknis?