Kam ir 2-taktu motors? Varu par pašizmaksu (10,-) atdot digitālo tahometru/motorstundu skaitītāju. Pasūtīju, aizmirsu atzīmēt, ka vajag priekš 4-taktnieka. Tagad nav kur likt.
šitāds! Pieslēgt var elementāri - aptinot vadu ap svečvadu.
100% brand new and quality Functions: TACH /Hour Meter Color: black Weight: 72g Rec/Displays : 9,999.9 Hrs Operating Temperature: Standard -30°C to +85°C Temperature: 0.1 Hrs 10 RPMs Has the same features as hour meter plus tachometer feature. Indicates operation in RPMs and hours. Easy Installation no power or ground required. No Battery Required-connects to spark plug wire. Firing pattern 1 spark = 1rpm Waterproof, CE certificated
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Par tādu nezvēru neesmu domājis, bet dēlīti ar knaģi gan vajadzēs iepirkt
es ar nebiju, bet ciparam nebija ne vainas un pieļauju, ka tagad vasarā es tos ašukus vairs tā vaļā nelaidīšu Brālīts man solījās to knaģi ar kkad ievest, a dēli sameklēšu pats
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!