[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 22:22 | Ziņa # 5536
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ehhh....... nu nekas, tagad tirināšanas laiks :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 08:42 | Ziņa # 5537
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Bāc !!! Labrīt ,pamodos ar domu ka esmu šai pasaulē palicis viens .Uzvārīju kapiju ,atveru žalūzijas un... Velns ar ārā Tie paši nāpšļi vazājas gar logiem kas katru rītu ,nospriedu ka šai dzīvē laikam nekad nekas nemainīsies un lēnām sāku vilkt darba drēbes :) Te tev nu bija 21.12.12 :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 09:56 | Ziņa # 5538
Grupa: Dzēstās
lai ātrāk atmostos ieslēdu tv - lnt rīta ziņas tikai par pasaules galu kladzina - tie gan ir tupaki... izeju ārā, viss vietās, satiku rūķi, tas pilnu somu ar končām un mandarīniem piebēra... foršs rīts. :)

BorodaDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 09:56 | Ziņa # 5539
p.s. un vispār velk uz copi.

parcopiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 10:45 | Ziņa # 5540
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
J@bannie alkāni! Vakar te bija divi tusiņi, visi pierijās un viens kretīns aizgājis no rīta ar manu jaku, jo nevarējis atrast savējo. Tagad bija ienākusi viņa sieva un saka, ka viņš mājās vispār ieradies bez jakas. A jakā man dzīvokļa un garāžas atslēgas! dusma
Bļeģ, noslānīšu ar lomiku to kretīnisko alkānu. Tāda dusma rauj, ka toč tagad viņu nosistu, ja te trāpītos!
Vismaz uzzināju vārdu uzvārdu un telefona numuru, pēc pāris stundām jāmēģina zvanīt, kad būs dzērumu izgulējis un jāmēģina uzzināt, kur pid@rs iegrūdis manu jaku! dusma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 10:49 | Ziņa # 5541
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
tad jau tā ir zādzība...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

urmaasDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 10:53 | Ziņa # 5542
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
jāmēģina uzzināt, kur pid@rs iegrūdis manu jaku!

Ka tik nav pie kādas dāmas atstājis! svilpo

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 10:56 | Ziņa # 5543
Multimakšķernieks
Nezinu. A garderobiste ar labā. Nafig dod tam mudakam ne viņa jaku. A viņam ar kāds nocēlis jaku ar pasi, maku un atslēgām. Bet nafig bija jāņem mana jaka un vēl jāpadirš pa ceļam uz mājām? dusma

martiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:00 | Ziņa # 5544
Estēts
tām vajadzētu tagad būt viņa un garderobistes problēmām, ne tavām.

parcopiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:02 | Ziņa # 5545
Multimakšķernieks
Mana problēma ir tāda, ka man nav jakas un atslēgu :(

BorodaDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:05 | Ziņa # 5546
Tas ir pisec vnk! Bet gan jau atrisināsies! ja, kas tad caur policiju droši vien...

spulgitsDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:07 | Ziņa # 5547
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Sauc mentus lai drāž to gardrobisti un to aunu.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:11 | Ziņa # 5548
Multimakšķernieks
Sākumā ap pusdienlaiku sazvanīšu to kretīnu, tad jau manīs. Mentus negribu saukt tieši tā iemesla dēļ, ka garderobisti izčakarēs. Kaut kā nesmuki pret darba kolēģi tā būtu.
P.S. un vēl var pacelties jautājums, kur biju es pats un kāpēc nebiju postenī. Tā ka liekas problēmas tikai.

spulgitsDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:14 | Ziņa # 5549
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote (parcopi)
P.S. un vēl var pacelties jautājums, kur biju es pats un kāpēc nebiju postenī. Tā ka liekas problēmas tikai.

Gde babuļa ja zaņijo.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Piektdiena, 21.12.2012, 11:15 | Ziņa # 5550
Estēts
apsargam nozagta jaka un atslēgas esot postenī

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv