Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bāc !!! Labrīt ,pamodos ar domu ka esmu šai pasaulē palicis viens .Uzvārīju kapiju ,atveru žalūzijas un... Velns ar ārā Tie paši nāpšļi vazājas gar logiem kas katru rītu ,nospriedu ka šai dzīvē laikam nekad nekas nemainīsies un lēnām sāku vilkt darba drēbes Te tev nu bija 21.12.12
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
lai ātrāk atmostos ieslēdu tv - lnt rīta ziņas tikai par pasaules galu kladzina - tie gan ir tupaki... izeju ārā, viss vietās, satiku rūķi, tas pilnu somu ar končām un mandarīniem piebēra... foršs rīts.
J@bannie alkāni! Vakar te bija divi tusiņi, visi pierijās un viens kretīns aizgājis no rīta ar manu jaku, jo nevarējis atrast savējo. Tagad bija ienākusi viņa sieva un saka, ka viņš mājās vispār ieradies bez jakas. A jakā man dzīvokļa un garāžas atslēgas! Bļeģ, noslānīšu ar lomiku to kretīnisko alkānu. Tāda dusma rauj, ka toč tagad viņu nosistu, ja te trāpītos! Vismaz uzzināju vārdu uzvārdu un telefona numuru, pēc pāris stundām jāmēģina zvanīt, kad būs dzērumu izgulējis un jāmēģina uzzināt, kur pid@rs iegrūdis manu jaku!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nezinu. A garderobiste ar labā. Nafig dod tam mudakam ne viņa jaku. A viņam ar kāds nocēlis jaku ar pasi, maku un atslēgām. Bet nafig bija jāņem mana jaka un vēl jāpadirš pa ceļam uz mājām?
Mana problēma ir tāda, ka man nav jakas un atslēgu
Sākumā ap pusdienlaiku sazvanīšu to kretīnu, tad jau manīs. Mentus negribu saukt tieši tā iemesla dēļ, ka garderobisti izčakarēs. Kaut kā nesmuki pret darba kolēģi tā būtu. P.S. un vēl var pacelties jautājums, kur biju es pats un kāpēc nebiju postenī. Tā ka liekas problēmas tikai.