[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
spulgitsDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:05 | Ziņa # 5521
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Klau Onkoļi.Varbūt kādam ir nevajadzīga gūltņa lodīte 30-40 milimetri diametrā?Būšu ļoti pateicīgs.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:18 | Ziņa # 5522
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Man ir :) Kaut kad ievedīšu :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:22 | Ziņa # 5523
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pēc gada pārtraukuma uz nākamo gadu atkal abonēju Copes Lietas.
Pēdējie numuri bija tīri lasāmi, plus latviešu valodā nekā cita nav :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:27 | Ziņa # 5524
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Man ir Kaut kad ievedīšu

Ok.

Quote (parcopi)
Pēc gada pārtraukuma uz nākamo gadu atkal abonēju Copes Lietas.
Pēdējie numuri bija tīri lasāmi, plus latviešu valodā nekā cita nav

Man sieva arī iepirka abonimentu.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

jutrixDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 15:43 | Ziņa # 5525
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Es ar abonēju. Un kurš no mums tad vinnēs to laivu un eholoti? :D svilpo

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 17:07 | Ziņa # 5526
Multimakšķernieks
Nevaru beigt priecāties par savu jauno spoli. Ik pa laikam ņemu rokās un priecājos. Kā mazs bērns, kas atradis gaidīto dāvanu zem eglītes. Žēl, ka pavasaris vēl tik tālu :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 17:12 | Ziņa # 5527
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
phe!!! :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 17:26 | Ziņa # 5528
Multimakšķernieks
Quote (Zivnieks)
phe!!!

alus dance

BebrsDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 17:42 | Ziņa # 5529
Komentāri: 1412
Reputācija: 13

Nav bildes- nav zives :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 17:51 | Ziņa # 5530
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
mļins...uzzināju, ka esmu valsts amatpersona, kas nozīmē deklarācijas un visas pārējās *****....
****** kaut kāda!!!

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 17:58 | Ziņa # 5531
Multimakšķernieks
A es tikko salēcos ar priekšnieka sievu, jo nezināju ka tā viņa sieva :D Bet nu kā cilvēks, tāpat daunis un vēl pirksti gaisā :D

jutrixDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 18:36 | Ziņa # 5532
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (parcopi)
A es tikko salēcos ar priekšnieka sievu, jo nezināju ka tā viņa sieva :D Bet nu kā cilvēks, tāpat daunis un vēl pirksti gaisā :D

labs :D ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

paganels(pp)Datums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 21:44 | Ziņa # 5533
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Žēl, ka pavasaris vēl tik tālu

He,sagribējās....uzpidžini skapjaukšā ,lai nespokojas

esmu tur,kur neķeras:).

dadziicDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 21:46 | Ziņa # 5534
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Versija par sniegiem un kaskadieriem:

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

dadziicDatums: Ceturtdiena, 20.12.2012, 21:52 | Ziņa # 5535
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Nevaru beigt priecāties par savu jauno spoli. Ik pa laikam ņemu rokās un priecājos. Kā mazs bērns, kas atradis gaidīto dāvanu zem eglītes. Žēl, ka pavasaris vēl tik tālu

Uij kā es tevi saprotu. Man arī grūti... Tā gribās to grafīta stienīti pavicināt...
Drīz spolīte ienāksies priekš mikroba:

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv