Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Brīt Pobanijs pagasts netīra ceļu, šogad sniega šķūrētājs manā pusē naf manīts, laikam ierakstīts sarkanajā grāmatā Braukt uz pilsētu - mašīnas laušana
kurā mirklī Jūs tur mani sazīmējāt? riebekļi...vo!
Ir, ir viens līdzīgs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
nu jā...man ar prieki beigušies - jaunais darbs sācies.... vakar prieka pilna pirmā darba diena - pēc darba no Mārupes uz mājām, ceļā pagāja 1,5 stundas, un tas ar mašīnu....ar diviem sabiedriskajiem varētu būt vispār laime pilnīga...vismaz labi, ka 5dienās darbs līdz 3iem...jau zinu, ko darīšu vasarā pēc darba 5dienās
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A es, a es......a es iespējams rīt tikšu uz īsu brīsniņu uz ledus. Ķīšezera ledus Zivniek, mantas sanesi garāžs bedrē?