[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Ceturtdiena, 01.09.2011, 14:51 | Ziņa # 526
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Biju aizminies līdz jūrai nopeldēties. Ūdens pagaidām vēl diezgan silts :)

Pusaudža gados man bija tradīcija 1.septembrī obligāti nopeldēties un man tas bija kā oficiālais peldsezonas noslēgums. Ja laiks atļāva, tad peldējos arī pēc tam, bet 1.septembrī bija obligāti jānopeldas :D
Tad nu sanāk, ka esmu atjaunojis pusaudžu gadu tradīcijas :D
Jūra diezgan mierīga un šodien mierīgi ar laivu varētu asaros laist :)
Pielikumi: 4376606.jpg (82.5 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Ceturtdiena, 01.09.2011, 15:21 | Ziņa # 527
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
o! laba ideja! būs arī jāmēģina nopeldēties...ūdens jau silts,bet gaiss gan tāds pavēss...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

jutrixDatums: Ceturtdiena, 01.09.2011, 15:53 | Ziņa # 528
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
es atguvos un piecēlos, kaķi ņaud un neļauj atpūsties, bet kā nekā jāskatās basīts :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Ceturtdiena, 01.09.2011, 22:18 | Ziņa # 529
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
uzmeistaroju mailju tiiklu, it kaa zivnieka gaumee :)
bet viss tikai peec nostaastiem :D nez vai atbilst realitaatei.
riitaa peec darba bridiishu iekshaa kjiisii meegjinaat.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 02.09.2011, 09:35 | Ziņa # 530
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Piektdiena, 02.09.2011, 20:27 | Ziņa # 531
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
uhhh. biju izmeegjinaat to kjeseli. staigaaju gar krastu ar brienamo. rokas vairs nevar pacelt :(
riktiigs plecu trenazhieris man sanaacis. nav jau taa, ka neko nevar nokjert, bet ar makshkjeriiti man iet daudz raitaak :D
maili vispaar neesmu te savos krastos laagaa redzeejis. kjeselee tikai raudas un asariishi.
kaut ko jau sakjeseleeju, kaadas 10 zives ir. naakamreiz ieshu ar makshkjeri.
pat nez vai riit vairs buushu makshkjereetaajs. plecu muskulji beigti.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

TukliitisDatums: Piektdiena, 02.09.2011, 21:20 | Ziņa # 532
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
kāds nezin kādu ezeru kur var mierīgi no krasta pasēdēt ar gruntenēm? :)
tādu kur nav daudz cilvēku :)

un doma uz turieni tikt ar vilcienu-tālāk ar kājām vai velo :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

parcopiDatums: Sestdiena, 03.09.2011, 20:53 | Ziņa # 533
Multimakšķernieks
Brauc ar vilcienu līdz Lilastei un tur apkārt ir daudz ezeru - Lilastes ezers, Umis, Dūņezers, Pulksteņezers, Kadagas ezers, Garezers, Dzirnezers....un vēl daži :) No krasta ar gruntenēm var sēdēt Pulksteņezerā, Umī un Garezerā. Gan jau arī pārējos kādu vietiņu var atrast. Dzirnezerā no Gaujas puses it kā ir pāris vietiņas :)

parcopiDatums: Sestdiena, 03.09.2011, 20:55 | Ziņa # 534
Multimakšķernieks
Sagatavoju atribūtus rītdienas Vienības velobraucienam :)
Maiciņa izrotāta ar vobleriem un pludiņiem plaude

Ķiverei ir makšķerauklas ērkulis :)

Bet ritenim ir pie stūres ziemas makšķerīte, bet zem sēdekļa inerces spole plaude

Pielikumi: 1246954.jpg (118.9 Kb) · 3401580.jpg (114.7 Kb) · 0524317.jpg (136.1 Kb) · 7998781.jpg (79.4 Kb) · 0256892.jpg (132.4 Kb)

ZivinensDatums: Sestdiena, 03.09.2011, 21:48 | Ziņa # 535
Rūdīts copmanis
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Laba izdoma ja plaude

jutrixDatums: Svētdiena, 04.09.2011, 18:23 | Ziņa # 536
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
nu gan uzmeistaroji sev atribūtiku :) ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

TukliitisDatums: Svētdiena, 04.09.2011, 20:02 | Ziņa # 537
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
un kaads rezultaaats? :) kalnaa uzbrauci?

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

parcopiDatums: Pirmdiena, 05.09.2011, 11:50 | Ziņa # 538
Multimakšķernieks
Quote (Tukliitis)
un kaads rezultaaats? kalnaa uzbrauci?

Kalnā uzbraucu :D
Rezultāts pēc laika un vidējā ātruma labāks kā pagājušo gadu, bet pēc vietas sliktāks. Nekādi nevarēju grupā ietrāpīt, lielāko distances daļu viens minos. Tā normāli grupā trāpīju tikai, kad uz šosejas izbrauca MTBšņiki, tad aiz viņiem arī maucu normāli līdz pat kalnam. Tā lūk taada
Te mana vieta:

Te Chominja rezultāts:

Vēl viens parcopi.lv pārstāvis nepiedalījās, bet viens bija priekšā mums abiem, bet viņam nepaveicās un viņam 25.kilometrā saplīsa riepa :(
Pielikumi: 2657513.jpg (156.1 Kb) · 7125707.jpg (187.8 Kb)

parcopiDatums: Pirmdiena, 05.09.2011, 13:39 | Ziņa # 539
Multimakšķernieks
Un vispār, baigā poha šodien
Laikam visi tie bonaparti, šnabsi un ali pēc brauciena nebija vajadzīgi :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 05.09.2011, 14:00 | Ziņa # 540
Multimakšķernieks
Labi, jāmēģina iziet ārā :D Jānopērk minerālīts un jāieiet makšķernieku bodē, vajag trīsžuburus vobleriem nopirkt un trīskāršie pretsavērpēji beigušies. Jāpaskatās arī kāda gumija, a to baigi maz palikušas, visas jau esmu aprāvis :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv