Biju aizminies līdz jūrai nopeldēties. Ūdens pagaidām vēl diezgan silts
Pusaudža gados man bija tradīcija 1.septembrī obligāti nopeldēties un man tas bija kā oficiālais peldsezonas noslēgums. Ja laiks atļāva, tad peldējos arī pēc tam, bet 1.septembrī bija obligāti jānopeldas Tad nu sanāk, ka esmu atjaunojis pusaudžu gadu tradīcijas Jūra diezgan mierīga un šodien mierīgi ar laivu varētu asaros laist
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
uzmeistaroju mailju tiiklu, it kaa zivnieka gaumee bet viss tikai peec nostaastiem nez vai atbilst realitaatei. riitaa peec darba bridiishu iekshaa kjiisii meegjinaat.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
uhhh. biju izmeegjinaat to kjeseli. staigaaju gar krastu ar brienamo. rokas vairs nevar pacelt riktiigs plecu trenazhieris man sanaacis. nav jau taa, ka neko nevar nokjert, bet ar makshkjeriiti man iet daudz raitaak maili vispaar neesmu te savos krastos laagaa redzeejis. kjeselee tikai raudas un asariishi. kaut ko jau sakjeseleeju, kaadas 10 zives ir. naakamreiz ieshu ar makshkjeri. pat nez vai riit vairs buushu makshkjereetaajs. plecu muskulji beigti.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Brauc ar vilcienu līdz Lilastei un tur apkārt ir daudz ezeru - Lilastes ezers, Umis, Dūņezers, Pulksteņezers, Kadagas ezers, Garezers, Dzirnezers....un vēl daži No krasta ar gruntenēm var sēdēt Pulksteņezerā, Umī un Garezerā. Gan jau arī pārējos kādu vietiņu var atrast. Dzirnezerā no Gaujas puses it kā ir pāris vietiņas
Kalnā uzbraucu Rezultāts pēc laika un vidējā ātruma labāks kā pagājušo gadu, bet pēc vietas sliktāks. Nekādi nevarēju grupā ietrāpīt, lielāko distances daļu viens minos. Tā normāli grupā trāpīju tikai, kad uz šosejas izbrauca MTBšņiki, tad aiz viņiem arī maucu normāli līdz pat kalnam. Tā lūk Te mana vieta:
Te Chominja rezultāts:
Vēl viens parcopi.lv pārstāvis nepiedalījās, bet viens bija priekšā mums abiem, bet viņam nepaveicās un viņam 25.kilometrā saplīsa riepa
Un vispār, baigā poha šodien Laikam visi tie bonaparti, šnabsi un ali pēc brauciena nebija vajadzīgi
Labi, jāmēģina iziet ārā Jānopērk minerālīts un jāieiet makšķernieku bodē, vajag trīsžuburus vobleriem nopirkt un trīskāršie pretsavērpēji beigušies. Jāpaskatās arī kāda gumija, a to baigi maz palikušas, visas jau esmu aprāvis