taa, shodien biju uz pilseetu iepirkties iepirku linumu ar 8mm aci prieksh mailju tiikla zivnieka gaumee. strikji ar pludiem iekshaa un strikji ar sviniem iekshaa. divu veidu kokus (resnaaku un tievaaku, vieglaaku). riit, pariit jaasastellee. veel papeetiiju un iegaadaajos taas solaaraas daarza lampas. abas pirku buuvnieciibas abc. vienu par latu (0,99 sant) un otru par latu ar kapeikaam. taa, kas par latu. vinja mazinja, akumulators kaut kaads mini, jo nav tas AA tipa. baigi shvaka. neiesaku. no otra laivas gala buus jau gruuti saskatiit. bet shitaada tipa: http://www.cenuklubs.lv/lat....02.html jau bija efektiigaaka. vinjai viens AA tipa akumulators un gaisminja ir ok. biju arii cenuklubaa, tur bija shitaads ljoti liidziigs modelis ar iekshaa jau divaam diodiiteem un diviem akjiishiem. tai jaabuut veel labaakai. maksaaja ap 4 latiem. tur nevajag zheelot, jo ar vienu ir tomeer par maz. BET! taa kaa man ir akjiitis 12 voltu 7mah prieksh eholota, tad es veel uzmetu aci nesolaaraam sisteemaam. un nopirku pa 20 centimertiem ar diozhu lentu - sarkano, zaljo un balto. maksaaja apmeeram 13 lati metrs var pirkt pa 5 cm (taads modulis, tajaa ir 3 diodes). viens metrs prasa 12 voltus un teeree vienu 5 watus. taatad 20 cm - 1W. spozhums ir taads, ka acis zhilbst. uzlikshu labo un kreiso borta gaismu un veel priekshaa augshaa balto. domaaju, ka juus mani jaunciema krastaa no kugju remonta ruupniicas tilta redzeesiet uztaisiiju jau vienu prototipu. tur pat cenuklubaa nopirku caurspiidiigu shljauku. divus diametrus pa metram. mazaakajaa iebaazh to diozhu lentu un resnaako izmanto lai savienotu abus tievaas galus. sanaak diezgan hermeetisks apliitis. resnajaa iedur ar iilenu caurumus vadiem. tos iebaazh no saakuma, lai bliivi un tad pielodee. sashtelleeshu un tad jau redzeesiet, kad naakamreiz satiksimies. pa gabalu mani atpaziisiet, kur viins jaabrauc iedzert
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
pa gabalu mani atpaziisiet, kur viins jaabrauc iedzert
Pats to rakstīji, aiz mēles neviens neraustīja
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kaut kāds vājprāts, visu laiku ar lapsenēm jākaro. Pilns dzīvoklis. Ij ko viņām pie manis vajag?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi,vispār jums traki iet ,tev mājā lapsenes salien ,zivniekam kaķi.
Man, kā par brīnumu, šorīt kaķi nebija, neskatoties uz to, ka vārda dienu nosvinēju diezgan labi Nez kā ir Chominjam, Jutrix un Briedim?
Quote (ljubitex)
ieliec ābolus ledusskapī,vai uztaisi ievarījumu un arī ieliec ledusskapī
Nav ledusskapī tik daudz vietas, bet ābolu zaptes un ievārījumi man negaršo. Tikai svaigā veidā un sulās