Beidzot var ieēst kaut ko Tiki tagad miegs baigi nāk virsū
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Laikam jau 6dienas jūras mači, būs arī pēdējais jūras apmeklējums šogad iegāju piedarba veikalā, pastiepos pie drusku augstāka plaukta, jāpaņem līdzi saliekams galdiņš, pāris konjaka glāzes, kas patīkamāks uzpīpējams un ar glamūru jāpavada diena pie jūrjas
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ja Tu iegāji tajā vekalā, ko es padomāju, tad glamūrs var beigties ne tik glamūrīgi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man gandrīz visu laiku jāstrādā. Sāku sajusties kā zirgs
Zivnieks, kas i? Tik viegli padosies kaut kādai kandžai, ko citi pilda no koka mucām un glamūrīgi saukā par konjaku? Es gan vēl ceru decembrī butes skaldīt, ja ļoti lūgsies tad paņemšu līdz!
Dadziic nevar jau zināt kādi laiki būs....kā arī gribās vēl uz vēdzeli aizbraukt, noteikti pāris reizes ķīsī uz velci padoties, a brīvdienas nedēļā tikai divas... + vēl tagad katru otro nedēļu būs kocerti jādejo vienīgi novembra beigās darbs mainīsies, ceru, ka ar vismaz nedēļas starplaiku, ta vismaz nedēļu varēs dvēsli veldzēt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!