[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 09:09 | Ziņa # 5161
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labs rīts! hello
Slinkums strādāt svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 09:30 | Ziņa # 5162
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Vai kāds bij pasūtījis Copes lietas 12.gadam ? Interesē atlaižu talons nākošajam gadam ,par ko bij žurnālā rakstīts !

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Andris999Datums: Pirmdiena, 12.11.2012, 09:53 | Ziņa # 5163
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 29
Reputācija: 0
Quote (J0nis)
Vai kāds bij pasūtījis Copes lietas 12.gadam ? Interesē atlaižu talons nākošajam gadam ,par ko bij žurnālā rakstīts !

Izlasīju CL par tādu atlaižu talonu, bet tā arī neatradu novembra numurā ko tādu, gaidīšu decembra numuru. Ja kāds ir atradis kur tas slēpjas, padalieties ar informāciju :)

spulgitsDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 12:30 | Ziņa # 5164
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Andris999)
Izlasīju CL par tādu atlaižu talonu, bet tā arī neatradu novembra numurā ko tādu, gaidīšu decembra numuru. Ja kāds ir atradis kur tas slēpjas, padalieties ar informāciju

Es arī neatradu novembra nr,bet man jau bija oktobra nr

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

eduksDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 14:18 | Ziņa # 5165
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (J0nis)

Nu oktobra un novembra numurus pašķirstīju veikalā - šad tad nopērku CL palasīt, bet šie konkrētie abi personīgi mani neuzrunāja un nenopirku :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 15:09 | Ziņa # 5166
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nevar atrast kur zivnieks uzrakstījis ka gāja viņam ar tām mailēm 6dien.
un arī parcopi aigars klusē...
baigi interesē :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 15:46 | Ziņa # 5167
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
da nav nekāda iekāriena ko rakstīt :D
ja mailes nav...līdakas ir, ja mailes ir, līdakas nav...nu kaut kā tā :D
Bet V-Daugavā pa visu rīta cēlienu sagaidīju veselu vienu, knapu copīti :D tukšu protams :D
tad apakaļ ceļā piestāju kādās 5 vietās papeldināt palielāku raudu uz bumbiņas, cerībā par kādu sandrīti...skuju Anniņ... :D Daugavā gan viens piedzīvojums tika gan - lēni slīdu cilājot bumbulīti, a pēkšņi rokā tāds kā zibens spēriens un kaut kas ar manu maili zibenīgi nesas prom, bet tā, ka pats palieku uz pauzes, jo ne vella nesaprotu kas tas tāds ir...nu sadomāju, protams, piecirst :D piecirtu, bet tas tur lejā, domāju, ka i nesajuta, jo skrējiena ātrums nemainījās, tik vien, ka tagad es viņu mēģināju pieturēt...nu sēdēju un skatījos, kā pāris sekunžu laikā pazūd metri trīsdesmit no mana korķīša, līdz bija maģiskais "tinkš" :D droši jau, ka raibais pagrāba...par izmēriem pat baidos ieminēties...katrā ziņā tādu torpēdas spēku galā vēl nebiju sajutis....pavadiņa, gan man arī tikai 0.25 bija....būtu nolaidis lejā otru bumbiņu, kur pamatene 0.5 un pavadiņa 0.35, varbūt būtu citu dziesmu šobrīd padziedājis, jo ar tādu auklu es varētu arī ļaut, lai mani velk ar visu laivu :)
un jā, tad netālu no mājām piebrauca pašvaldībnieki, neko pat nepārbaudīja, tik paspieda roku un noteica: "Visu cieņu par tādu laivas krāsojumu un karoga lentīti pie krūtīm, prieks par tādiem latviešiem", pasmaidīju un pateicu paldies, ak ir tādi valsts darbinieki... Lepns sajutos par savu zemīti... :)
Nu kaut kā tā...
bet nu ķīsī tāpat viss notika - kaimiņam uz velci zandrīts ap 2 kg, asaris ap 1,5kg, vēl pārītis mazāki...citi kaimiņi bija pie kādas trijniecītes tikuši, kāds arī esot zandrīti uz 4 kg pacēlis :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 16:38 | Ziņa # 5168
Estēts
man kaimiņš ar stāstīja brīnumu lietas pas savu kaimiņu, kurš to vien dara, kā velcē ķīsī, ka esot te kādu dien tajā barā velcējot 4 mērninieces līdakas izcēlis. ne īpaši lielas gan, bet mērā. laikam lielākā 3kg.

martiDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 16:39 | Ziņa # 5169
Estēts
aigars ar neko nestāsta. tik ielicis nosalušu cilvēku bildes :D
kā reiz priekš ārstēšanās ar "tām" zālēm.

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 16:59 | Ziņa # 5170
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
marti
tās pavisam noteikti nebūt NAV brīnumlietas :D

p.s.
redzēs kā ar darbiem, bet varbūt rītā notīšos ap kādiem 15:00 un uz 2 stundām pats uz velci ielaidīšos :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 17:15 | Ziņa # 5171
Estēts
fak :) tad jau man ar būs kādu brīvo dienu jāveltī vizinoties :D

BorodaDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 17:52 | Ziņa # 5172
Grupa: Dzēstās
Zivniek, tev gan labs piedzīvojums. ja A mošk bebrs? Ne tas, kas no Kurlandijas, bet te vietējais? Radinieks tam noklapētajam ar airi? :D

dadziicDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 23:07 | Ziņa # 5173
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Eu, Zivniek! Točna, es, pavisam nopietni, biju novērojis, ka uz tā stūrīša mēdz bebrs kursēt. Pagājušajā gadā tas bezkauņa man 2 m no laivas slīdēja garām. Es špļaudījos, ka karamuļtuks mājās pagultē palicis.
Mož točna bebrs.... Bet man nav skaidrs ko bebrs tādā dziļumā darītu :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 23:13 | Ziņa # 5174
Estēts
es domāju, ka 100%, ka tas bija bebrs. viņiem baigais naids uz zivnieku. vienreiz braucu, pa kanālu, dzirdu - viens svilpj. paskatos - bebrs. prasīja man vai zivnieku neesmu manījis. likās, ka šie kaut ko perina.

dadziicDatums: Pirmdiena, 12.11.2012, 23:23 | Ziņa # 5175
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
marti, man ar vienreiz viņa telefona numuru prasīja... nene Pat dziedzerus piesolīja atdot, bet es turējos kā vīrs, un teicu, ka pagaidām vēl dziedzeru uzlējumu nelietoju...

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv