Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vai kāds bij pasūtījis Copes lietas 12.gadam ? Interesē atlaižu talons nākošajam gadam ,par ko bij žurnālā rakstīts !
Izlasīju CL par tādu atlaižu talonu, bet tā arī neatradu novembra numurā ko tādu, gaidīšu decembra numuru. Ja kāds ir atradis kur tas slēpjas, padalieties ar informāciju
Izlasīju CL par tādu atlaižu talonu, bet tā arī neatradu novembra numurā ko tādu, gaidīšu decembra numuru. Ja kāds ir atradis kur tas slēpjas, padalieties ar informāciju
Es arī neatradu novembra nr,bet man jau bija oktobra nr
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
da nav nekāda iekāriena ko rakstīt ja mailes nav...līdakas ir, ja mailes ir, līdakas nav...nu kaut kā tā Bet V-Daugavā pa visu rīta cēlienu sagaidīju veselu vienu, knapu copīti tukšu protams tad apakaļ ceļā piestāju kādās 5 vietās papeldināt palielāku raudu uz bumbiņas, cerībā par kādu sandrīti...skuju Anniņ... Daugavā gan viens piedzīvojums tika gan - lēni slīdu cilājot bumbulīti, a pēkšņi rokā tāds kā zibens spēriens un kaut kas ar manu maili zibenīgi nesas prom, bet tā, ka pats palieku uz pauzes, jo ne vella nesaprotu kas tas tāds ir...nu sadomāju, protams, piecirst piecirtu, bet tas tur lejā, domāju, ka i nesajuta, jo skrējiena ātrums nemainījās, tik vien, ka tagad es viņu mēģināju pieturēt...nu sēdēju un skatījos, kā pāris sekunžu laikā pazūd metri trīsdesmit no mana korķīša, līdz bija maģiskais "tinkš" droši jau, ka raibais pagrāba...par izmēriem pat baidos ieminēties...katrā ziņā tādu torpēdas spēku galā vēl nebiju sajutis....pavadiņa, gan man arī tikai 0.25 bija....būtu nolaidis lejā otru bumbiņu, kur pamatene 0.5 un pavadiņa 0.35, varbūt būtu citu dziesmu šobrīd padziedājis, jo ar tādu auklu es varētu arī ļaut, lai mani velk ar visu laivu un jā, tad netālu no mājām piebrauca pašvaldībnieki, neko pat nepārbaudīja, tik paspieda roku un noteica: "Visu cieņu par tādu laivas krāsojumu un karoga lentīti pie krūtīm, prieks par tādiem latviešiem", pasmaidīju un pateicu paldies, ak ir tādi valsts darbinieki... Lepns sajutos par savu zemīti... Nu kaut kā tā... bet nu ķīsī tāpat viss notika - kaimiņam uz velci zandrīts ap 2 kg, asaris ap 1,5kg, vēl pārītis mazāki...citi kaimiņi bija pie kādas trijniecītes tikuši, kāds arī esot zandrīti uz 4 kg pacēlis
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
man kaimiņš ar stāstīja brīnumu lietas pas savu kaimiņu, kurš to vien dara, kā velcē ķīsī, ka esot te kādu dien tajā barā velcējot 4 mērninieces līdakas izcēlis. ne īpaši lielas gan, bet mērā. laikam lielākā 3kg.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Eu, Zivniek! Točna, es, pavisam nopietni, biju novērojis, ka uz tā stūrīša mēdz bebrs kursēt. Pagājušajā gadā tas bezkauņa man 2 m no laivas slīdēja garām. Es špļaudījos, ka karamuļtuks mājās pagultē palicis. Mož točna bebrs.... Bet man nav skaidrs ko bebrs tādā dziļumā darītu
es domāju, ka 100%, ka tas bija bebrs. viņiem baigais naids uz zivnieku. vienreiz braucu, pa kanālu, dzirdu - viens svilpj. paskatos - bebrs. prasīja man vai zivnieku neesmu manījis. likās, ka šie kaut ko perina.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti, man ar vienreiz viņa telefona numuru prasīja... Pat dziedzerus piesolīja atdot, bet es turējos kā vīrs, un teicu, ka pagaidām vēl dziedzeru uzlējumu nelietoju...