Es galīgi slims, vēderu griež visu laiku, ogle nepalīdz, jau divus iepakojumus izlietoju....temperatūra arī kāpj līdz 39grādi. Vai nu saidējos, vai vīrusu noķēru, vai nenāca par labu peldes Daugavā....bet pēdējais variants nevarētu iespaidot vēderu....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es galīgi slims, vēderu griež visu laiku, ogle nepalīdz, jau divus iepakojumus izlietoju....temperatūra arī kāpj līdz 39grādi. Vai nu saidējos, vai vīrusu noķēru, vai nenāca par labu peldes Daugavā....bet pēdējais variants nevarētu iespaidot vēderu....
turies varētu būt abi Tevuis pieminētie varianti....
Mājās ir, bet būšu mājās tikai vakarā. Un iedzert vērmeles varu, esmu jau dzēris
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja tas ir "vēdera vīruss" (caureja, slikta dūša, arī temperatūra), tad labi palīdz tautas līdzeklis - CocaCola. Nopērc 2 litrus un uz priekšu. Ja tas tiešām ir vīruss, tad palīdzēs. Pret temperatūru paracetamols dažādās tā izpausmēs. Veseļojies!
Ir, ir atkal kaut kāda mazā epidēmija gaisā. Man sieva ar dēlu arī vemstījās. Draugi un radi tāpat. Man pārgāja maigā formā, tik cik vakar vakarā dabūju pastudēt makšķerēšanas literatūru sēžot uz poda
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!