Aigar, tas normāli....drīz mēs visi čaļi maksāsim nodokli par to, ka mums ir *impis un pastāv varbūtība, ka kādu izvarosim....
zivniek - tu galīgi ne tā pasniedz un saproti lietas! demogrāfiskā situācija ir tāda, ka nodokļus maksās mums par iespēju, ka kādu aplecinam un cerams, ka maksās no tiem autoratlīdzību ieņēmumiem
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Aigar, tas normāli....drīz mēs visi čaļi maksāsim nodokli par to, ka mums ir *impis un pastāv varbūtība, ka kādu izvarosim....
Quote (marti)
zivniek - tu galīgi ne tā pasniedz un saproti lietas! demogrāfiskā situācija ir tāda, ka nodokļus maksās mums par iespēju, ka kādu aplecinam un cerams, ka maksās no tiem autoratlīdzību ieņēmumiem
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Rīt līdz vakaram brīva diena. Laikam jāplēš uz copi, bet uz kurieni nezinu. Ir kādas idejas?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
laiciņš feins...es laikam aizlaistu uz ķīsi un ar velcīti pastaigātos, uzliktu galvā hūti, ielietu kristālglazītē drusciņ upenītes, aizpīpētu kādu cigārveidīgo un pabaudītu rudeni
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks - aķos powers vēl kaut kāds ir? Līdz ezeram tikšu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Māri - nezinu kā tur Tavā galā, bet pēdējo reizi Vecdaugavā dzīvo ķeršana bija no neiespējamās misijas
Zivnieks - aķos powers vēl kaut kāds ir? Līdz ezeram tikšu?
hvz...mēli klāt nebāzu bet no 8:30 līdz 15:00 viņš strādāja ļoti daudz ar 1. ātrumu gan, bet tomēr... šodien domā braukt? uz rītu jau es Tev varētu savējo iedot...vai arī vari jutrixu apzagt
Hmmm, strjomna kaut kā Es rīt plānoju, būtu ļoti feini, ja varētu iedod savējo. A ja gadījumā Jurka ar izdomās pievienoties, tad Tavējo neņemšu, tikai aķus uz mājām savākšu un uzlikšu lādēties
nu ta sazvanamies...man gan kaut kāds riebeklis uz pleca apsēdās un saka, lai rītā neeju uz darbu, un padaru kaut ko lietderīgāku, bet ta vakarpusē sazvon
man gan kaut kāds riebeklis uz pleca apsēdās un saka, lai rītā neeju uz darbu, un padaru kaut ko lietderīgāku,
Un vispār. Besī šādus epastus saņemt "Sakarā ar CSN pārkāpumu (datums 14.10.2012, protokola numurs ZV116622, pārkāpuma pants 149.10.2.4, lēmuma pieņemšanas datums 14.10.2012), Jums ir piemērots naudas sods 20.00Ls. Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 299.1 pants nosaka pakalpojumu saņemšanas ierobežojumus, ja sods nav samaksāts likumā noteiktā termiņā."