Apstājos pie McDonalda gaidīt klientu un aiz manis vēl viens, jo bija pasūtītas divas mašīnas. Uzreiz klāt pašvaldībnieki un paveicās, ka bijām pēc pasūtījuma, savādāk piesietu arī stāvēšanu uz gājēju pārējas. A tā piesēja tikai apstāšanos abām mašīnām. Karoče m@aucība
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
mentiem taxisti ļoooooti nepatīk....bet man gan paveicās - ne reizi ar šamējiem nesaskāros, i pie tā paša mcdonalda esmu stāvējis n-tās reizes, bet neko nav teikuši bet Tev sanāk ļoti vērtīga sutka bijusi
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atradu Jūs kā lietpratēju makšķerēšanas jautājumos…..man ir vajadzīga kāda laba grāmata par makšķerēšanu… precīzāk tas, kam tā domāta aizraujas ar karpu makšķerēšanu… vai ir kaut kas ko variet ieteikt, lai kāds būtu priecīgs par saņemto dāvanu"
Jautājums tāds - vai kāds var kaut ko ieteikt? Grāmatas par makšķerēšanu(tādas ko ieteikt) vispār neesmu lasījis latviešu valodā, bet par karpu copi pat redzējis neesmu
Pie mums īsti nekas latviski nau. Par karpu copi noteikti ir angliešu valodā. Un droši vien tur pat Anglijā nopērkamas... noteikti ir kaut kādi i-neta veikali, kur kaut ko var pasūtināt.
Nu no latviskajiem izdevumiem, vienīgais ko vēl varētu ieteikt ir "25 zivju vietas Latvijā", tas vēl vismaz ir lasāms. Kaut gan arī tā...... Kaut ko specifisku par karpu makšķerēšanu pat manījis neesmu Brīvs lauciņš kā teikt. Vajag tik zināšanas un iedvesmu rakstīt