[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
TukliitisDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:13 | Ziņa # 4951
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (Zivnieks)
auksts bairītis šobrīd galīgi prieku nesagādā...a pie zobārsta bailes iet

Alus dēļ bailes atmest ir viegli! :) ;)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:36 | Ziņa # 4952
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Nebaidies, mūsdienās viss notiek bez sāpēm.
Tikai maksā gan...

uuuuiiiiiii....šitā man ir traka bērnības trauma :D man ir bijušas ellīgas traumas - sākot ar pus mēles nokošanu, ko ar zaļiem diegiem piešuva atpakaļ 6 gadu vecumā un beidzot ar gudrības zobu operāciju, vēl salīdzinoši nesen....to kas pa vidu bijis i nemas neminēšu :D

godīgi sakot es labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai mani iemidzina un pamostos kad viss jau sen ir beidzies....man reāli liekas, ka zobārsts, ir tiešām vienīgā lieta no kā man ir nenormālas bailes šajā pasaulē :D un tās bailes nav no sāpēm, bet no paša procesa, kā tāda...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:43 | Ziņa # 4953
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es vēl atceros vecos krievu laiku urbjus, kas bija skolas zobārstu kabinetos......tie vēl tagad šemuļus uzdzen, vnk atceroties tos :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:49 | Ziņa # 4954
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
godīgi sakot es labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai mani iemidzina un pamostos kad viss jau sen ir beidzies...

Ir tāda iespēja un man šķiet nemaz tik daudz dārgāka, kā parastā narkoze tā nav :)
Man piemēram ir bail nevis no paša zobārsta, bet no tās pretīgās zzzzzzzzzzzzz skaņas :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

jutrixDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 18:51 | Ziņa # 4955
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Quote (parcopi)
Es vēl atceros vecos krievu laiku urbjus, kas bija skolas zobārstu kabinetos......tie vēl tagad šemuļus uzdzen, vnk atceroties tos :D

uzdzen gan :( bērnības ļaunākais murgs - paldies Dievam vienmēr ar zobiem viss bija kārtībā :)

The most dangerous animal in Japan is ninja

J0nisDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 19:22 | Ziņa # 4956
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Sen Bebr nebiju tā smējies !! Klausaties bušinieki :) Kaimiņš kā par nelaimi piesvieda pāris butes,bet nav ne mazākas nojausmas kā viņu pagatavot Mazi sūdeļi jau ir, bet nu sieva grib nogaršot tā kā kaķim ar netiek svilpo Kāds var ko ieteikt ???

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BebrsDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 19:35 | Ziņa # 4957
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Cept!

Nav bildes- nav zives :D

ZivnieksDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 19:47 | Ziņa # 4958
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
viennozīmīgi cept...es parasti vispār nekur viņu neviļāju...galvu nost, iekšu ārā (ikri jāatstāj), sviestu uz pannas, šamās virsū, sāli pa virsu, pāris min no vienas puses, pāris no otras un labu apetīti :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

J0nisDatums: Otrdiena, 16.10.2012, 21:44 | Ziņa # 4959
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Izklausās ne visai apetelīgi !!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Trešdiena, 17.10.2012, 11:39 | Ziņa # 4960
Grupa: Dzēstās

MārisDatums: Trešdiena, 17.10.2012, 13:09 | Ziņa # 4961
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Tā, pudeles nodevu! 16,26 Ls! Vēl dažas palika mājās, "sēklai".

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 17.10.2012, 18:29 | Ziņa # 4962
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nevāji biji iekrājis :D alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Trešdiena, 17.10.2012, 19:03 | Ziņa # 4963
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Kopš Jāņiem krājās :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 17.10.2012, 19:37 | Ziņa # 4964
Multimakšķernieks
Labs i, pazūdu strādāt. dance

BorodaDatums: Ceturtdiena, 18.10.2012, 08:52 | Ziņa # 4965
Grupa: Dzēstās
Labrīt! Šodien jābūt jaukai dienai. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv