Nebaidies, mūsdienās viss notiek bez sāpēm. Tikai maksā gan...
uuuuiiiiiii....šitā man ir traka bērnības trauma man ir bijušas ellīgas traumas - sākot ar pus mēles nokošanu, ko ar zaļiem diegiem piešuva atpakaļ 6 gadu vecumā un beidzot ar gudrības zobu operāciju, vēl salīdzinoši nesen....to kas pa vidu bijis i nemas neminēšu
godīgi sakot es labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai mani iemidzina un pamostos kad viss jau sen ir beidzies....man reāli liekas, ka zobārsts, ir tiešām vienīgā lieta no kā man ir nenormālas bailes šajā pasaulē un tās bailes nav no sāpēm, bet no paša procesa, kā tāda...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es vēl atceros vecos krievu laiku urbjus, kas bija skolas zobārstu kabinetos......tie vēl tagad šemuļus uzdzen, vnk atceroties tos
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
godīgi sakot es labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai mani iemidzina un pamostos kad viss jau sen ir beidzies...
Ir tāda iespēja un man šķiet nemaz tik daudz dārgāka, kā parastā narkoze tā nav Man piemēram ir bail nevis no paša zobārsta, bet no tās pretīgās zzzzzzzzzzzzz skaņas
Sen Bebr nebiju tā smējies !! Klausaties bušinieki Kaimiņš kā par nelaimi piesvieda pāris butes,bet nav ne mazākas nojausmas kā viņu pagatavot Mazi sūdeļi jau ir, bet nu sieva grib nogaršot tā kā kaķim ar netiek Kāds var ko ieteikt ???
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
viennozīmīgi cept...es parasti vispār nekur viņu neviļāju...galvu nost, iekšu ārā (ikri jāatstāj), sviestu uz pannas, šamās virsū, sāli pa virsu, pāris min no vienas puses, pāris no otras un labu apetīti
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)