Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es to diezgan nopietni domāju jāpārgriež, kamēr sarullēts uz pusēm, tad drusku atritina vaļā kādu stērbelīti spēlei un sanāk divi mānekļi. japaņem tik krāsainie
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
es to diezgan nopietni domāju jāpārgriež, kamēr sarullēts uz pusēm, tad drusku atritina vaļā kādu stērbelīti spēlei un sanāk divi mānekļi. japaņem tik krāsainie
Uz bezēsmas mormiškām jau šo pasen praktizē, pieļauju domu, ka iespējami arī citi pielietojumi... Marti iedomājies sevi izprašņājot neatlaidīgi pie kases pārdevēju, lai meklē sarkanas, zaļas un oranžas krāsas prezervatīvus - no katra pa vienam ...
Es labāk pamētāšu spiningu un uz mailēm pacopēšu, nafig tos prežus Tikai vēl nevaru izdomāt - laist uz ezeru vai ņemties pa Daugavu? Laikam jāskatās kā ar laikiem sanāks, ja sanāks, tad sākumā uz ezeru
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)