Pilnai laimes man jau piedraudēja, ka rementa laikā var pazust visi dati no tā telefona
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Atcerējos vienu lietu un kompī atradu! Kaut kad nesen biju caur blūtūsu aizsūtījis visus kontaktus uz datoru, bet tur viņi saglabājās kaut kādā vCard formātā, kas veras vaļā caur Outlook Karoče atpakaļ telefonā nemācēšu šādu formātu dabūt, bet vismaz gandrīz visi numuri ir saglabājušies, vnk dabūšu pačakarēties ar pārrakstīšanu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad jebkurš Tev var tagad sūtīt dažādas piedauzīgas, apvainojošas, pazemojošas SMS un Tu pat nezināsi kurš tas ir !?
Aigar, kad dabūsi apakaļām telefonu, tad caur to pašu zilzobi ir jābūt funkcijai to visu pārlādēt apakaļām un telefons visu atpazīs un saliks pa plauktiņiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks - aha, jau atradu, ka var sūtīt arī atpakaļ. Tk žēl, ka šim telefonam tāda fīča nav
dz dienā, kad zvanīja apsveicēji, tad godīgi sakot pārītis bija tādi - X: Nu tad daudz laimes šodienā! Es: Nu paldies, paldies! X: Kas jauns kā pa dzīvi sviežās? Es: Nav ne vainas, strādāju tur patās, uz copīti ar vēl pabraukāju, kā ta pašam? X: Nu man jau ar viss pa vecam, tik derētu kaut kad saskrieties, sen neesi redzēts! Es: Nu tā gan ir jā, kaut kad derētu sazvanīties un papļāpāt> X: Nu labs ir, tad jau! Es: Nu, ja, vēlreiz paldies!
Tā arī nezinu kas tie tādi man zvanīja
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Šodien tikšu ātrāk no darba un laidīšos iekšā ūdeņos