[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:47 | Ziņa # 4396
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
pilnai laimei, vēl varētu pakāst to telefonu, kas Tev iedots, kā aizvietotājs :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:50 | Ziņa # 4397
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pilnai laimes man jau piedraudēja, ka rementa laikā var pazust visi dati no tā telefona :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:53 | Ziņa # 4398
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Pilnai laimes man jau piedraudēja, ka rementa laikā var pazust visi dati no tā telefona :D

Tātad jebkurš Tev var tagad sūtīt dažādas piedauzīgas, apvainojošas, pazemojošas SMS un Tu pat nezināsi kurš tas ir !? ;) :D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:55 | Ziņa # 4399
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Atcerējos vienu lietu un kompī atradu! prieks
Kaut kad nesen biju caur blūtūsu aizsūtījis visus kontaktus uz datoru, bet tur viņi saglabājās kaut kādā vCard formātā, kas veras vaļā caur Outlook :D
Karoče atpakaļ telefonā nemācēšu šādu formātu dabūt, bet vismaz gandrīz visi numuri ir saglabājušies, vnk dabūšu pačakarēties ar pārrakstīšanu :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:56 | Ziņa # 4400
Multimakšķernieks
Quote (eduks)
Tātad jebkurš Tev var tagad sūtīt dažādas piedauzīgas, apvainojošas, pazemojošas SMS un Tu pat nezināsi kurš tas ir !?

nirga

ZivnieksDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:58 | Ziņa # 4401
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Aigar, kad dabūsi apakaļām telefonu, tad caur to pašu zilzobi ir jābūt funkcijai to visu pārlādēt apakaļām un telefons visu atpazīs un saliks pa plauktiņiem :)

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:59 | Ziņa # 4402
Multimakšķernieks
Zivnieks - aha, jau atradu, ka var sūtīt arī atpakaļ. Tk žēl, ka šim telefonam tāda fīča nav :D

martins_Datums: Otrdiena, 28.08.2012, 15:59 | Ziņa # 4403
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
var jau nēsāt vienā kabata telefonu, otrā blociņu ar numuriem :))) un katru sarunu sākt apmēram: "Čau! Kas zvana? "

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 16:13 | Ziņa # 4404
Stāstnieks
dz dienā, kad zvanīja apsveicēji, tad godīgi sakot pārītis bija tādi -
X: Nu tad daudz laimes šodienā!
Es: Nu paldies, paldies!
X: Kas jauns kā pa dzīvi sviežās?
Es: Nav ne vainas, strādāju tur patās, uz copīti ar vēl pabraukāju, kā ta pašam?
X: Nu man jau ar viss pa vecam, tik derētu kaut kad saskrieties, sen neesi redzēts!
Es: Nu tā gan ir jā, kaut kad derētu sazvanīties un papļāpāt>
X: Nu labs ir, tad jau!
Es: Nu, ja, vēlreiz paldies!

Tā arī nezinu kas tie tādi man zvanīja :D

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 16:14 | Ziņa # 4405
Multimakšķernieks
nirga

spulgitsDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 19:57 | Ziņa # 4406
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Pilnai laimes man jau piedraudēja, ka rementa laikā var pazust visi dati no tā telefona

Tā arī būs Vismaz manam pazuda visa infa

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

eduksDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 08:08 | Ziņa # 4407
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Labrīt! hello

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 08:09 | Ziņa # 4408
Multimakšķernieks
Labrīt :)
Jāiet strādāt :D

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 09:19 | Ziņa # 4409
Multimakšķernieks
Šodien tikšu ātrāk no darba un laidīšos iekšā ūdeņos dance prieks

kristsKGDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 09:29 | Ziņa # 4410
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
parcopi, aizdomas, ka Tu nebūsi vienīgais no šī bariņa :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv