[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ZivnieksDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:13 | Ziņa # 4441
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Nu i lai nāk ārā uz ezera.

nu...nu.... :D
Reiz bij viens tāds atgadījiens, ka kopā ar čomu (vārdā gan nesaukšu :D ) maucām uz agro rīta copi...ārā vēl tumšs, sākam smelt mailes, a šis saka, ka tūliņ būs šmuce :D Kas tur un kā, bet izlaidu viņa uz Mīlgrāvja tilta balsta, lai tad tiek skaidrībā...žēl, ka garām neviens nebrauca :D :D :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:13 | Ziņa # 4442
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Šāds "gājiens ar zirgu" (ābuļiem) varētu arī uzlabot velobrauciena rezultātus :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:15 | Ziņa # 4443
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (martins_)
Šāds "gājiens ar zirgu" (ābuļiem) varētu arī uzlabot velobrauciena rezultātus

nu nez, nez...man liekas, ka šāds gājiens būtu papildus stimuls pārējiem tikt pēc iespējas ātrāk garām :D

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:16 | Ziņa # 4444
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
Reiz bij viens tāds atgadījiens, ka kopā ar čomu (vārdā gan nesaukšu :D ) maucām uz agro rīta copi...ārā vēl tumšs, sākam smelt mailes, a šis saka, ka tūliņ būs šmuce :D Kas tur un kā, bet izlaidu viņa uz Mīlgrāvja tilta balsta, lai tad tiek skaidrībā...žēl, ka garām neviens nebrauca

Es atkal zinu citu stāstu par čomu un akmeni ezerā :D

Quote (martins_)
Šāds "gājiens ar zirgu" (ābuļiem) varētu arī uzlabot velobrauciena rezultātus

Diskvalificēs par pretinieku indēšanu :D

Quote (ljubitex)
man ir viena forša smēre no Taizemes...

Kā saucās? :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:18 | Ziņa # 4445
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (parcopi)

Kā saucās? :)

Vazilīns :D :D :D

Ziņojumu laboja martins_ - Trešdiena, 29.08.2012, 11:19

martins_Datums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:20 | Ziņa # 4446
Vienkārši dzirdot par smēri no Taizemes uzreiz nāk prātā, piemēram, kinčiks Paģiras :D

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:20 | Ziņa # 4447
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nafig man vazilīns? :D
Es tak netaisos uz bāru "Zilā austere" :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:23 | Ziņa # 4448
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Kā saucās?

Sarkanais balzāms,bet tas ir vests pa tiešo no Taizemes...ja ļoti sāp-varu iedot

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:27 | Ziņa # 4449
Multimakšķernieks
Ljubitex - paldies, bet gan jau kaut ko atradīšu mājas aptieciņā. Es biju domājis, ka varbūt kāds zin kādu seņču metodi. Piemēram, pieliec pie kājas kāpostu lapu un no rīta nekas nesāp :D

martins_Datums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:31 | Ziņa # 4450
Ja mazliet nopietnāk, tad senču metodes gan nezinu, bet ir aptiekās tāda smērīte "Spasaķeļ" zaļganīgā tūbiņā. Tiešām lieliski palīdz pie visiem pušumiem, sasitumiem un pārējām fuiņām.

ljubitexDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:36 | Ziņa # 4451
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
sadauza sīpolu, pieliek cukuru, iegūto putriņu ieliek linu audumā un liek pie kājas. No rīta sāpes pārgājušas

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

ZivnieksDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:56 | Ziņa # 4452
Stāstnieks
tikko sazvanījos ar čomiem, kas tikko ķīsī ielaidās...pie tilta kaut kāda baigāgā glābšanas operācija notiekās - ūdenslīdēji un pilns ar mentiem - gan pašvaldībnieki, gan valsts, gan ostas...jautrība baigā izskatoties...kāds laikam pagājis zem ūdeņiem :(

p.s. saruna beidzās ar tekstu - eu davai čau, man pluds pazuda :D

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 11:57 | Ziņa # 4453
Multimakšķernieks
Quote (Zivnieks)
p.s. saruna beidzās ar tekstu - eu davai čau, man pluds pazuda

Šitā vienmēr ir, kad Tev zvanu :D

ZivnieksDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 12:00 | Ziņa # 4454
Stāstnieks
čalis pie smuka ščukāra ticis ja

parcopiDatums: Trešdiena, 29.08.2012, 12:02 | Ziņa # 4455
Multimakšķernieks
Tas labi ja

Anatolijs tikko uzprasījās arī līdz. Sen nav bijis ezerā. Nespīd izvērsties pa visu laivu :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv