nu...nu.... Reiz bij viens tāds atgadījiens, ka kopā ar čomu (vārdā gan nesaukšu ) maucām uz agro rīta copi...ārā vēl tumšs, sākam smelt mailes, a šis saka, ka tūliņ būs šmuce Kas tur un kā, bet izlaidu viņa uz Mīlgrāvja tilta balsta, lai tad tiek skaidrībā...žēl, ka garām neviens nebrauca
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Reiz bij viens tāds atgadījiens, ka kopā ar čomu (vārdā gan nesaukšu ) maucām uz agro rīta copi...ārā vēl tumšs, sākam smelt mailes, a šis saka, ka tūliņ būs šmuce Kas tur un kā, bet izlaidu viņa uz Mīlgrāvja tilta balsta, lai tad tiek skaidrībā...žēl, ka garām neviens nebrauca
Es atkal zinu citu stāstu par čomu un akmeni ezerā
Quote (martins_)
Šāds "gājiens ar zirgu" (ābuļiem) varētu arī uzlabot velobrauciena rezultātus
Diskvalificēs par pretinieku indēšanu
Quote (ljubitex)
man ir viena forša smēre no Taizemes...
Kā saucās?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nafig man vazilīns? Es tak netaisos uz bāru "Zilā austere"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ljubitex - paldies, bet gan jau kaut ko atradīšu mājas aptieciņā. Es biju domājis, ka varbūt kāds zin kādu seņču metodi. Piemēram, pieliec pie kājas kāpostu lapu un no rīta nekas nesāp
Ja mazliet nopietnāk, tad senču metodes gan nezinu, bet ir aptiekās tāda smērīte "Spasaķeļ" zaļganīgā tūbiņā. Tiešām lieliski palīdz pie visiem pušumiem, sasitumiem un pārējām fuiņām.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
tikko sazvanījos ar čomiem, kas tikko ķīsī ielaidās...pie tilta kaut kāda baigāgā glābšanas operācija notiekās - ūdenslīdēji un pilns ar mentiem - gan pašvaldībnieki, gan valsts, gan ostas...jautrība baigā izskatoties...kāds laikam pagājis zem ūdeņiem
p.s. saruna beidzās ar tekstu - eu davai čau, man pluds pazuda
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
p.s. saruna beidzās ar tekstu - eu davai čau, man pluds pazuda
Šitā vienmēr ir, kad Tev zvanu
Anatolijs tikko uzprasījās arī līdz. Sen nav bijis ezerā. Nespīd izvērsties pa visu laivu