[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
ljubitexDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 14:27 | Ziņa # 4381
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
nu nē-tos es citai vietai atstāšu

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 16:27 | Ziņa # 4382
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Miegs nāk zivs1

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 16:42 | Ziņa # 4383
Grupa: Dzēstās
Quote (ljubitex)
eh,jāsāk piebarot salidojuma vieta

Iebarošanu drīkst sākt tikai 7. septembra vakarā! :D
Un vietas tiks izlozētas! :D
:D

ljubitexDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 17:05 | Ziņa # 4384
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Iebarošanu drīkst sākt tikai 7. septembra vakarā!

Noteikumos par to nekas nav rakstīts!

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

spulgitsDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 17:51 | Ziņa # 4385
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

dadziicDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 21:28 | Ziņa # 4386
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Vasali bruoļi!

Tātad īsumā par visu, ko sen neesmu rakstījis:
1. Paldies Kristam un pārējiem par foršo sestdienu uz skaistā ezera ar kristāldzidro ūdeni! Lai arī, kā es vismaz pats uzskatu, mums ar Aigaru vnk fundamentāli neveicās un visi Dievi bija uzgriezuši muguru, atpūta bija lieliska. Īpaši laba atpūta Aigaram sanāca... Kādu pusstundu...
2. Svētdien pa seniem laikiem izpeldināju savu laivu, šoreiz tas saucās: Svētdienas ekskursija ar mīļo pa Daugavu un Ķīsi. Vairāk vizināšanās, mazāk cope. Rezultāti atbilstoši izklaides raksturam. Konstatēju, ka kauč kas niķojas vai nu ar sprieguma padevi starterim vai ar starteri - pie startēšanas motors it kā noķīlē, tikko sāk giezt tā apstājas un aķītim vairs nav i ne strāvas stipruma griezt tālāk. Ar striķi ierauju un iet, viss ok. Rīt noņemšu aķi, jāpaskatās, kas pa vainu varētu būt. Cerams tas nav startera dēļ. Ar aķi iepriekš problēmas nav bijušas, visu ziemu nostāvēja pagrabā, pavasarī, kā liku, tā no aķa piešķīlu un braucu.
3. Finansiālu un citu apsvērumu dēļ esmu nolēmis nepiedalīties 15.-16. septembrī Latvijas kausa izcīņā spiningošanā no laivām. Zivinieks, sorry, bet es neko nesoliju, tas nav atarīgs no manis.
4. Cerams Maijas Rozītes-Krištopānes prognoze brīvdienām nepiepildīsies... Ir plāniņš tomēr negaidīt oktobri un šajā nedēļas nogalē atklāt sezonu uz butēm.
5. Uz salidojumu būšu, nu ne pa visiem 100%, bet pa 95% noteikti!

Atvainojos, ka katru punktu neieliku attiecīgā sadaļā. Baigais besis, miegs nāk...

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 22:02 | Ziņa # 4387
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Dadziic -
1.) diemžēl ātrā diendusa nepalīdzēja :D
2.) vismaz vienu asari kādā no tām vietām dabūji? :)
5.) Tas labi ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 22:09 | Ziņa # 4388
Multimakšķernieks
Vai kāds zin, vai pirkuma karte ir tas pats garantijas talons, vai garantijas talons ir atsevišķa lieta? Uz pirkuma kartes ir piesprausts čeks un visi dati par produktu uz tās pirkuma kartes ir :)

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 06:33 | Ziņa # 4389
Multimakšķernieks
Labi, šodien aiznesīšu uz to garantijas servisu un tad jau manīs, vai man " vsje dokumenti v porjadke" :D

J0nisDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 08:05 | Ziņa # 4390
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Vai kāds zin, vai pirkuma karte ir tas pats garantijas talons

Ja uz tā ir zīmogs un datums ,tad droši vien .

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

ZivnieksDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 10:05 | Ziņa # 4391
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Aigar, ir, ir...viss čikiniekā :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BebrsDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 10:35 | Ziņa # 4392
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Lai to zivtiņu noķertu tā ir jāiebaro

Nav bildes- nav zives :D

Johnny_BravoDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 11:09 | Ziņa # 4393
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Gudrs putns ja

johnny bravo

parcopiDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:43 | Ziņa # 4394
Multimakšķernieks
Normāli tikko nomudījos :D
Aiznesu telefonu uz garantiju, jo nestrādāja mikrofons. Tajā bodē, kur pirku, tur arī ņem uz garantiju, bet par cik blakus LMT centrs, tad viņi tur sarakstīja kaut kādus papīrus un aizsūtīja uz turieni. Tur man telefonu paņēma un teicās, ka pēc nedēļas-pusotras atsūtīs sms, kad būs gatavs. Prasu vai nav vietā ko iedot, atbildē, ka nē! Forši :D
Eju atpakaļ uz to bodi, tur par laimi viss zolīdi un man iedeva uz to laiku telefonu ko palietot. Izeju no bodes, skatos - tukša telefonu grāmata :D Aizmirsu pārkopēt no telefona uz SIM numurus. Eju atpakaļ uz LMT, lai palūgtu uz brīdi savu atdoto telefonu, bet.....viņš tur vairs nebija :D
Apburbuļojoši :D

ZivnieksDatums: Otrdiena, 28.08.2012, 13:46 | Ziņa # 4395
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
:D ja

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv