Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad īsumā par visu, ko sen neesmu rakstījis: 1. Paldies Kristam un pārējiem par foršo sestdienu uz skaistā ezera ar kristāldzidro ūdeni! Lai arī, kā es vismaz pats uzskatu, mums ar Aigaru vnk fundamentāli neveicās un visi Dievi bija uzgriezuši muguru, atpūta bija lieliska. Īpaši laba atpūta Aigaram sanāca... Kādu pusstundu... 2. Svētdien pa seniem laikiem izpeldināju savu laivu, šoreiz tas saucās: Svētdienas ekskursija ar mīļo pa Daugavu un Ķīsi. Vairāk vizināšanās, mazāk cope. Rezultāti atbilstoši izklaides raksturam. Konstatēju, ka kauč kas niķojas vai nu ar sprieguma padevi starterim vai ar starteri - pie startēšanas motors it kā noķīlē, tikko sāk giezt tā apstājas un aķītim vairs nav i ne strāvas stipruma griezt tālāk. Ar striķi ierauju un iet, viss ok. Rīt noņemšu aķi, jāpaskatās, kas pa vainu varētu būt. Cerams tas nav startera dēļ. Ar aķi iepriekš problēmas nav bijušas, visu ziemu nostāvēja pagrabā, pavasarī, kā liku, tā no aķa piešķīlu un braucu. 3. Finansiālu un citu apsvērumu dēļ esmu nolēmis nepiedalīties 15.-16. septembrī Latvijas kausa izcīņā spiningošanā no laivām. Zivinieks, sorry, bet es neko nesoliju, tas nav atarīgs no manis. 4. Cerams Maijas Rozītes-Krištopānes prognoze brīvdienām nepiepildīsies... Ir plāniņš tomēr negaidīt oktobri un šajā nedēļas nogalē atklāt sezonu uz butēm. 5. Uz salidojumu būšu, nu ne pa visiem 100%, bet pa 95% noteikti!
Atvainojos, ka katru punktu neieliku attiecīgā sadaļā. Baigais besis, miegs nāk...
Dadziic - 1.) diemžēl ātrā diendusa nepalīdzēja 2.) vismaz vienu asari kādā no tām vietām dabūji? 5.) Tas labi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vai kāds zin, vai pirkuma karte ir tas pats garantijas talons, vai garantijas talons ir atsevišķa lieta? Uz pirkuma kartes ir piesprausts čeks un visi dati par produktu uz tās pirkuma kartes ir
Labi, šodien aiznesīšu uz to garantijas servisu un tad jau manīs, vai man " vsje dokumenti v porjadke"
Normāli tikko nomudījos Aiznesu telefonu uz garantiju, jo nestrādāja mikrofons. Tajā bodē, kur pirku, tur arī ņem uz garantiju, bet par cik blakus LMT centrs, tad viņi tur sarakstīja kaut kādus papīrus un aizsūtīja uz turieni. Tur man telefonu paņēma un teicās, ka pēc nedēļas-pusotras atsūtīs sms, kad būs gatavs. Prasu vai nav vietā ko iedot, atbildē, ka nē! Forši Eju atpakaļ uz to bodi, tur par laimi viss zolīdi un man iedeva uz to laiku telefonu ko palietot. Izeju no bodes, skatos - tukša telefonu grāmata Aizmirsu pārkopēt no telefona uz SIM numurus. Eju atpakaļ uz LMT, lai palūgtu uz brīdi savu atdoto telefonu, bet.....viņš tur vairs nebija Apburbuļojoši