Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
māri, izķer apkārtnē ērces es kā aizbraucu uz cēsīm tā tik spēju lasīt nost sev un bērniem ērces sajūta, ka tur viņas ir visur. kurzemē gan tik traki nav.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Tur kur Gauja, tur kur Rauna, tur man zuda zelta cauna.... Māri, nē! Bet pret bezdarbību palīdz Ja nopietni, tad nezinu. Es laikam ietu tomēr spini pamētāt, jo kādu Līdaku vienmēr jau var noķert. Vai teksim patestētu sen nelietotus vai jaunus mānekļus
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
klau sacensību dalībnieki! cikos startējam? pēc maniem aprēķiniem sanāk tā, ka 4:00 jau jāstartē no sarkandaugavas rajona. jo pēc pēdējiem datiem 5:30 starts. apmēram stunda ir ceļā, 30 min ko sakravāties laivās un iebraukt līdz starta vietai. ok?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Gribi teikt, ka grāvī jau būsi pēc 3:30? Bļe, kā lai laicīgi aiziet gulēt?
Zinu es tādu variantus. Tad nākamajā dienā dārzenis ne cilvēks Es labāk centīšos vismaz kādas 3.5 stundas pašnākt