[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 16:38 | Ziņa # 4246
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Kas attiecās uz auklām, tad atceros,ak man uz alumīnija spininga, ko izmantoju kā grunteni, bija 0,5mm aukla

man uz parastās makšķeres bija 0,35 arī kaut kāda ārzemju aukla, jo brūngani dzeltenā krāsā.
ar to sasmakas ezerā brekšus vilku pilnu mugursomu un pāris reizes pat karpa paņēma.
vienā tādā reizē man nolauza makšķeres savienojumu. bija tāda makšķere jeb spinings, kuras resnais posms bija no alumīnija + plastikāta rokturi, bet spicīte bija stiklašķiedras, kuru iemauca trubā iekšā pēc copes.
tipa saliekama divposmene ar metāla riņķiem. kā karpa paņēma un vilka tā tā savienojuma vieta, kuru iestumj alumīnija trubā neizturēja un nolūza :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 16:57 | Ziņa # 4247
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vēl atceros, ka tajā laikā sencis auklas mērcēja tējā, lai paliek tumšākas, jo tās bija ļoti gaišas :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Koka_KlucisDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 17:14 | Ziņa # 4248
PP2 VIP
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
.....Kādreiz zāle bija zaļāka, debesis zilākas....
....Kad mēs augām.....

:D :D

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

kapracisDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 17:19 | Ziņa # 4249
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
eh... bija gan:))

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 18:17 | Ziņa # 4250
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
klau, a kas ir plastmasas šūpiņš (ne pretzāļnieks) tādus es sestdien varēšu lietot? :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 18:20 | Ziņa # 4251
Estēts
vai tik aigars nebija ierakstījis jau diplomos: bleķinieki pret vobleristiem...
pasvītroju vārdu: bleķinieki

kristsKGDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 18:51 | Ziņa # 4252
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 493
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Zivnieks, manis pēc, tik nezinu, ko pārējie teiks...

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 18:54 | Ziņa # 4253
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu tad mēs šancēs tikai ar alumīnija vobleriem :D
Bleķis paliek bleķis :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 18:56 | Ziņa # 4254
Multimakšķernieks
Ja nopietni, tad man arsenāls būs gandrīz tāds kā maijā. Šūpiņi+rotiņi. Līdz būs arī tas Rapalas pretzāļnieks, bet ja vairums ir pret, tad to spininga galā nelikšu. Nekādu plastmasas vai koka mānekļu man toč nebūs :D

dadziicDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 19:11 | Ziņa # 4255
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (kristsKG)
es pat nojaušu uz, ko jāliek akcents :DDD

Savukārt es nojaušu, ka vienam te jau prīze tik pat kā kabatā... :D

Quote (Zivnieks)
tādus es sestdien varēšu lietot?

Domāju, ka Tavs tiesnesis izvērtēs katru mānekli ko gribēsi izmantot.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 19:18 | Ziņa # 4256
Multimakšķernieks
Zivnieks varēs dažādā veidā Kristam traucēt un tad šis pie prīzes netiks :D
Tjipa nejauši visu laiku pārmest pāri savu auklu, sapīt dažādas bārdas, taisīt zacepus tā, lai nav kur iemest utt :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 19:20 | Ziņa # 4257
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Ja nopietni, tad man arsenāls būs gandrīz tāds kā maijā. Šūpiņi+rotiņi. Līdz būs arī tas Rapalas pretzāļnieks, bet ja vairums ir pret, tad to spininga galā nelikšu. Nekādu plastmasas vai koka mānekļu man toč nebūs

Precīzi kā es. :D

martiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 19:25 | Ziņa # 4258
Estēts
izklausās, ka būs jautrs pasākums visādā ziņā.
saule nespīdēs, vējš laivu apkārt negāzīs.
bet lietus gan laikam uzlīs.
tad redzēs vai tas būs uz labu vai nē.

biju noskrējis līdz ķīšezeram.
baigi sašūpināts :( taču viens kārumnieks jau netālu no manas vietas zvetēja pa ašukiem.
nez vai viņam veicās vai nē, tik tālu neredzēju, taču jūras slimība viņam nav, jo šūpāja smuki mazo balto motorenīti.
es ar taisos un iebridīšu no krasta.
vismaz mēģināšu, jo diezgan ūdens sapūsts ezerā un līmenis augšā.
nez vai tikšu savam asaru izpriecu pleķim klāt ...

mlg2Datums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 19:34 | Ziņa # 4259
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 119
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (parcopi)
mlg - cik saprotu arī gribi piedalīties

pagaidām vēl nezinu kas ar darbiem būs dusma

Quote (parcopi)
Ar vobleriem, vai dzelžiem?

ar gumijām ar varu prieks

bet ieturēšu vobleru līniju

kam tici,tas ir

martiDatums: Ceturtdiena, 23.08.2012, 21:17 | Ziņa # 4260
Estēts
baigais pūtiens tomēr šovakar ķīsī. sajūta, ka asaris trādi rīdi ar mailēm netaisīja.
laikam bija visi aizpirduši pāri ezeram pie mežaparka lēdiju zosi klausīties.
un vēl sanāca nelāgs gadījums ezermalā. ejot pie ezera pieķēru niedrēs mīlnieku pāri nedarbos :)
vējš sataisa negantu troksni un viegli piekļūt nemanītam pavisam tuvu notikumiem :D
cerams, ka šiem viss beidzās labi svilpo

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv