Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu reku mans arsenāls rītdienas kaujām No augšas šūpiņi: DAM, DAM, Jaxon, Mepps, Lietuviešu, Crocodile, Crocodile, Made in USSR, Bums Rotiņi: Blue Fox, Mepps, Samoģlka ar Mepps lapu, Salmo, Salmo, Abu garcia, Mepps, Mepps, Salmo, Salmo, Mepps. Par to Rapalas pretzāļnieku vienosimies, vai var lietot un līdz laikam paķeršu arī ultralight kātu ar ultralight bleķiem - tie kastītē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Marti - a ko man slēpt? Jums tāpat pavisam cita mānekļu grupa, toties komandas biedri redzēs kas man un ko vēl varbūt vajag klāt Nu un varbūt piedurknē vel kāds džokers ir
Man neviena klasiskā šupiņa-pretzāļnieka nav. Viens ir, bet man tas nepatīk un to neņemšu līdz Tas gan žēl.
jā...baigi gribēju tikt pie Buma pretzāļnieka, bet nesanāk līdz Gintam aizskriet es gan līdzi iemetīšu arī to plastmasas šūpiņu un rapalas pretzāļnieku, un tad lai pretinieki saka savu verdiktu
pa lielam rītā strādāšu ar +/- 5 mānekļiem, kas pārbaudītas vērtības, bet nu...ta jau matīs paķeršu arī līdzi vieglo džiga kātiņu, maziem rotiņiem, varbūt asaru bars atrodas
bet nagi niez arī voblerus mājās neatstāt ja nu izdomāju pakārt balto karogu, bet vismaz pie ščukārīša tikt?
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
man ar nav neviens pretzāļu voblers ja neskaita to, kas daļēji vieno bleķiniekus ar vobleristiem. tipa rapalas pretzāļnieks. bet man tas ir plastmasas ar grabuļiem iekšā...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!