[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 10:21 | Ziņa # 4291
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
a varbūt gulēt nemaz nav jāiet?

Tu skaties, upenīti vakarā ni un ni.... :D

parcopiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 13:34 | Ziņa # 4292
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14141
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Visi klusē un kaut ko perina :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 13:57 | Ziņa # 4293
Grupa: Dzēstās
Quote (parcopi)
Visi klusē un kaut ko perina

Drāž voblerus... :D

eduksDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 14:03 | Ziņa # 4294
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Drāž voblerus... :D

Nē, pulē voblerus ;)

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

MārisDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 14:09 | Ziņa # 4295
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Es tā arī tos 200 metrus līdz upei nejaudāju aiziet, aizvilkos uz gultu, bet gulēt arī nevar- mušas traucē.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:32 | Ziņa # 4296
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu reku mans arsenāls rītdienas kaujām :D
No augšas šūpiņi: DAM, DAM, Jaxon, Mepps, Lietuviešu, Crocodile, Crocodile, Made in USSR, Bums
Rotiņi: Blue Fox, Mepps, Samoģlka ar Mepps lapu, Salmo, Salmo, Abu garcia, Mepps, Mepps, Salmo, Salmo, Mepps.
Par to Rapalas pretzāļnieku vienosimies, vai var lietot un līdz laikam paķeršu arī ultralight kātu ar ultralight bleķiem - tie kastītē :)
From Bleķi

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:36 | Ziņa # 4297
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu tik būs :) ja alus

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:44 | Ziņa # 4298
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
parcopi:
visas kārtis galdā, jeb tomēr kādu slepeno ieroci paturēji noslēpumā?
varbūt tu maldini pretiniekus?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:48 | Ziņa # 4299
Multimakšķernieks
Marti - a ko man slēpt? Jums tāpat pavisam cita mānekļu grupa, toties komandas biedri redzēs kas man un ko vēl varbūt vajag klāt ;)
Nu un varbūt piedurknē vel kāds džokers ir :D

parcopiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:51 | Ziņa # 4300
Multimakšķernieks
Man neviena klasiskā šupiņa-pretzāļnieka nav. Viens ir, bet man tas nepatīk un to neņemšu līdz :D Tas gan žēl.

ZivnieksDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:59 | Ziņa # 4301
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
jā...baigi gribēju tikt pie Buma pretzāļnieka, bet nesanāk līdz Gintam aizskriet :(
es gan līdzi iemetīšu arī to plastmasas šūpiņu un rapalas pretzāļnieku, un tad lai pretinieki saka savu verdiktu :)

pa lielam rītā strādāšu ar +/- 5 mānekļiem, kas pārbaudītas vērtības, bet nu...ta jau matīs :)
paķeršu arī līdzi vieglo džiga kātiņu, maziem rotiņiem, varbūt asaru bars atrodas :)

bet nagi niez arī voblerus mājās neatstāt :D ja nu izdomāju pakārt balto karogu, bet vismaz pie ščukārīša tikt? :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 15:59 | Ziņa # 4302
Estēts
man ar nav neviens pretzāļu voblers :) ja neskaita to, kas daļēji vieno bleķiniekus ar vobleristiem.
tipa rapalas pretzāļnieks. bet man tas ir plastmasas ar grabuļiem iekšā...

martiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 16:01 | Ziņa # 4303
Estēts
tā tā tā. viens bleķinieks izlicis kārtis galdā, otrs jau ar sāk salūzt :D
kas vēl būs rīt ar to upenīti kaujas laukā :)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 16:02 | Ziņa # 4304
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
piedāvāju kompromisu plastmasas šūpiņi (rapala, LJ u.c.) ir izmantojami abām komandām, bet tas kā vairums lems :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Piektdiena, 24.08.2012, 16:04 | Ziņa # 4305
Estēts
man viena šļuka upenīte un es akceptēšu, bet kā būs ar kristu nez nez svilpo

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv