Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šitās vispār trakas dienas - vakar klases salidojums, šodien uz kāzām, pirmdien vakarā ciemos, otrdien dzimene vobšim kaut kā jāasadraudzējās ar kaķiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ja vairaakas reizes nojauc aizsprostu, tad bebrs apvainojas un paarvaacas pa straumi uz augshu vai leju. drusku taalaak citaa vietaa mees dariijaam taa, ka nolaidaam uudeni un iemetaam pa petardei alaas. aiztinaas taalaak.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es tik nesaprotu, kā viņš bez rokām kaut ko tādu uzceļ. Tur daži koki riktīgi lieli un zeme ar riktīgi pieblietēta. Jāsauc bebri palīgā mājas celtniecībā
kaadreiz papeeti zhagatas ligzdu kaa ar knabi var taadas draatis izlociit un visu paareejo taa sapiit. un interesantaakais, ka vinjas taas savas buudas izjauc un saliek citaa vietaa...
klau! kaadas idejas laivai nakts gaismai. it kaa ne borta ugunis, bet staavgaisma vai kaa vinju sauc. ne sarkanaa un zaljaa uz bortiem, bet baltaa, lai mani redz un nesabrauc tumsaa...
klau! kaadas idejas laivai nakts gaismai. it kaa ne borta ugunis, bet staavgaisma vai kaa vinju sauc. ne sarkanaa un zaljaa uz bortiem, bet baltaa, lai mani redz un nesabrauc tumsaa...
Pats domāju, ka laivai pie transa jāpiestiprina uz ap 1m garas kājiņas, kāda riņķa lampiņa(kas redzama no visām pusēm-kaut kas līdzīgs sirēnai, tikai nekas iekšā negriežās), tieši dēļ tā iemesla. Tagad es turu rokās lukturi un, ja redzu, ka kāds brauc, tad spīdinu virsū.....bet kādreiz var nepamanīt. Galvenais, lai tā lampa darbojas no baterijām, vai 12v akumulatora un vēlams ūdens izturīgu. Jāpalūr laivu namā, vai kādā lampu veikalā, moš ko līdzīgu var atrast. Doma ir tāda, sorry par zīmējumu