klau, Gaujas gurmāņi.... rīt, parīt plostošu pa Gauju...maršruts Valmiera-Cēsis...netīši līdzi paķersies spinis un brienammbikses...ir kaut kas, kas man būtu jāzin...varbūt kāds ieteikums kas tur notiekās...nekad tajā posmā nav copēts
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Un vispār- es nekad vairs neķidāšu nevienu zivi. Vakar darbā nācās notīrīt 30 gab kaut kādus āfrikas asarus. Rokas jēlas, vienos pušumos, degunā vēl jūtu to pretīgo iekšu smaku. Vai visām dīķa zivīm ir tā, ka atsevišķus orgānus ir grūti atšķirt- viss ir tādā kā putrā? Pirmās 20 vēl godīgi tīrīju, bet ar pēdējām tēloju samuraju- ar lielāko nazi cirtu galvas; zarnas, kuņģi, nieres un aknas gāja pa gaisu
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
jūrā ūdens silts beidzot izdevās atklāt jūras peldsezonu. biju zvejniekciemā. pie reizes izdomāju papētīt kas tiem asariem tur patīk. un atbildi ilgi nebija jāmeklē. pacēlu mataino akmeni un tas pilns ar maziem vēžveidīgajiem. kā tādas mazas garnelītes. tos arī tie asari tur lasa pa akmeņiem. liekas, ka nobrieda plāns copei uz nākamo vīkendu.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Peldēties jā, bet jūrai ir savs vilinājums. Negribētu dzīvot tālu no jūras
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
a zin, kas i? es šodien ielaidīšos Daugavā...ķīsi pagaidām likšu mierā...ja vienīgi brīvdienās paprovēs iziet pirmajās lielo medībās šovasar sen jau bija laiks, bet nu...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!