Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Sveiki, vasali! Es šodien dodos atriebt 4 nedēļas slimības. Līdz sestdienai, ja laika apstākļi nepievils, esmu nolēmis Alūksnes ezerā kādu zandartu piemānīt un iespējams, ka labā kompānijā pasēdēt uz kādu breksi. Laika apstākļus nesola tos labākos, bet neko nepadarīsi, jācopē tad, kad ir tāda iespēja. Vēl bagažniekā kopā ar juniora velosipēdu, visiem makšķerštrumiem jārod vieta karabīnes kastei, kas zin, varbūt sanāk uzsēdēt uz cūku. Sen nav meža gaļa mājās nesta. Tik pagaidām izskatās, ka ar tām 3-4 dienām visam var nepietikt laika.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pagaidām šādi sanāk tikai pusi no reizēm. Gaismas un apzīmējumi vēl prātu jauc, bet esmu nobriedis tuvākajā laikā šādu uzrakstu ieraudzīt jau pēc CSDD eksāmena
sveiki puiši. skatos, ka mans ieteikums par veselīgo dzīvesveidu ir kādu aizķēris darbojos pa cēsīm, no rītiem un vakarā profilaktiski pamētāju špini gaujā vienā vietā kādas 10 min. bez rezultātiem, taču uzminiet ko es satiku šovakar cēsīs negaidīti bārā?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
skatos, ka mans ieteikums par veselīgo dzīvesveidu ir kādu aizķēris
Uz ogām esmu bijis vienmēr kritis
Quote (marti)
uzminiet ko es satiku šovakar cēsīs negaidīti bārā?
Gan jau kādu no copmaņiem