Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
man ar divas šādas burkas šobrīd izskatās...bet vairāk nav... šodien pat negaidīti tiku pie iekšā lejamā rīt jātiek kaut kur pie burkām un aizlaidīšu uz tirgu pēc upenēm...kādas 6 vēl jāutaisa
Bebrs...vai die...ja to tīrā ieraus, ta būs šmucīte
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vai kāds zin, kāds ir spridzekļa veselības stāvoklis?
Vakar runāju pa tālruni, viss ok.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tā manta naf nekas īpašs. Latgales samene, gatavota no medus, pāri 50 grādiem vot tā ir manta
Nu šim, kas uzliets uz ogām, ir 70grādi Kaut gan esmu degustējis pašbrūvētās dziras ar šādiem grādiem un, ja labi pagatavotas, tad lietot var
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)