Biju vakar vakarā Vecāķos nopeldēties. Pirmo reizi šosezon jūrā(līcī) pamērcējos Bet ūdens superīgs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Volviķim divas dienas nostāvot galīgi tukšs aķītis. Nez kas par vainu? Vai nu aķis sprāgst, vai kaut kas uz īso iet, jo mašīnā nekas ieslēgts nepalika Ir kādas idejas kas tur par vainu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Volviķim divas dienas nostāvot galīgi tukšs aķītis. Nez kas par vainu? Vai nu aķis sprāgst, vai kaut kas uz īso iet, jo mašīnā nekas ieslēgts nepalika Ir kādas idejas kas tur par vainu?
Tas norāda tikai par strāvas noplūdi.Tas ja nav locītas plates.Bet tad ari nāktu līdzi citas problēmas.
Uzlādēs aķi un ta aju manīs. Iepriekš tā nebija bijis. Turp un atpakaļ jau tiksim, bet ja aķis sēdīsies nost, tadpēc salidojuma vedīšu uz servisu
Quote (eduks)
Reģistrēti 666 dalībniek
vakar biju ar sīkajiem un sievu siguldā. šausmīgi sen nebija būts. pārbraucām ar vagoniņu, pastaigājām pa takām. jāatzīst, ka ļoti sakopta un skaista pilsēta ar apskaužamu apkārtni.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Marti - ne par velti uz Siguldu katru rudeni brauc tūkstoši
kādas domas tautai par lipgripiem? nekad tādu neesmu lietojis un nav ne jausmas kādi tam + un kādi - drusku mani biedē tas vai zivij nepaliek caurums apakšlūpā? ja jau patur, tad ok, bet ja paredzēts atlaist, tad nesmuki. bet tā jau mazāk vietas aizņem laivā nekā sačoks un arī drošāk, ka pirkstā āķi nedabū - kā tas ir ņemot ar plikām rokām.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nav, nav tā..tas pat ir ļoti humāni... šito parasti lieto C&Risti, jo kamēr to lopiņu ar to satver, pastāv liela varbūtība, ka šamā aizšmauc....un tad viņiem nav tik liela škrobe....bet....man viss šitas iet baigās pretrunās, jo lai saņemtu zivi ar lipgripu, viņa ir jānokausē pamatīgi, lai pie laivas gulētu rāma un to varētu satvert, kas savukārt neiet baigi kopā ar pēc tam nomocītas zivs atlaišanu....bet lai jau... es esmu tikai par sačokiem un lieliem pie kam vēl....laikam gaļinieka domāšana
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!