Gribēju šodien aizlaist uz copi, bet pēc pēdējām divām neveiksmēm pārdomāju Paņemšu pauzīti no copes, lai pēc tam var ar jaunām un svaigām emocijām doties ūdeņos un pie ūdeņiem Nākamnedēļ vēl pa Rīgu pacopēšos, bet nedēļas nogalē jālaiž ikgadējā copes tūrē uz Ventspili
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Venta, Dokupe, Būšnieku ezers, Nabas ezers un iespējams Vecventa....redzēs kā ar laikiem sanāks! Bet Būšnieku ezers, Nabas ezers un Venta obligāti!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Venta, Dokupe, Būšnieku ezers, Nabas ezers un iespējams Vecventa....redzēs kā ar laikiem sanāks! Bet Būšnieku ezers, Nabas ezers un Venta obligāti! prieks
TE JAU JĀBRAUC UZ NEDĒĻU LAI VISU APMAKŠĶERĒTU Ne asakas Aigar
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Brenguļu alus tomēr dikti gards! Tagad ar Koka Kluci baudam!
Nu tā, esmu Ventspilī, jau nopeldējos Būšnieku ezerā, tagad atkorķēšu Užavas aliņu!
Šonakt bija traks sapnis pēc trakajām izlaiduma svinībām!
Nezinu kā, bet pēkšņi atrodos laukos blakus savai upītei - Ogrei un uz tās ir sākts celt aizsprosts ar slūžām, bet ne pabeigts, ūdens jau biški pacelts. Pēkšņi protams parādās kkādi citi cilvēki un es viņiem prasu "KAS TAS IR?" Man tiek atbildēts, ka tas radīs kautkādus tur labus apstākļus kautkam, bet melo. Es ļoti sadusmojos, jo saprotu, kā izmainītos upe un tieši manas mīļākās vietas. Sāku teikt, ka man vienalga, ka spridzināšu to aizsprostu, ja tiks uzcelts. Vēl pasaka, ka visā licenzētajā posmā tiks uzcelti 3 vai 4 šādi aizsprosti. Es paliku vēl dusmīgāks. Tad nezinu, kas notiek tālāk, bet es eju gar krastu un redzu līdaku pie paša krasta un iebelžu viņai pa galvu un ir maisā. (bļin maļiks. ) Tad par laimi pamodos un sapratu, ka nekas manu upi neaiztiks un palika mierīgak ap sirdi.
Vēl nē Bračkam viens sīcis saslimis, tad jau redzēs kā sanāks. Es domāju, ka es rīt vai parīt(vai arī rīt un parīt ) iešu Venspils zives medīt, ber bračka varēs piebiedroties laikam tikai sākot ar svētkiem. Pēc svētkiem laikam uz Nabas ezeru laidīsim Un Būšniekos es parasti uz raudām - tās tur labu izmēru! Ar līdakām tur ir kā ir, man grūti tās noķert, dēļ tā ezera specifikas, esmu tikai dažus zemmērus dabūjis Bet raudas daudz maz esmu iepraktizējies, bet jāstrādā uz lieliem attālumiem no laivas
Huseens - man sapņi par makšķerēšanu agrāk bieži rādījās, sevišķi kad biju mazāks un sencis piesolījās ņemt līdz uz copi, tad vispār bija vāks. Pagulēt nevaru, bet cik aizver acis, tik zivis uzreiz ķerās un milzīgas!