[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
HuseensDatums: Trešdiena, 08.06.2011, 16:19 | Ziņa # 211
Grupa: Savējie
Komentāri: 127
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Kluba Vadiba
Ogres upē ielaidīs 50 000 strauta foreļu mazuļus
dance Mana vistuvākā upīte. Tik jāskatās kurā posmā ielaidīs. :)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 09.06.2011, 16:09 | Ziņa # 212
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Gribēju šodien aizlaist uz copi, bet pēc pēdējām divām neveiksmēm pārdomāju :D Paņemšu pauzīti no copes, lai pēc tam var ar jaunām un svaigām emocijām doties ūdeņos un pie ūdeņiem ;)
Nākamnedēļ vēl pa Rīgu pacopēšos, bet nedēļas nogalē jālaiž ikgadējā copes tūrē uz Ventspili prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Johnny_BravoDatums: Ceturtdiena, 09.06.2011, 16:21 | Ziņa # 213
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Kur tad paredzēts makšķerēt Ventspils pusē? doma

johnny bravo

parcopiDatums: Ceturtdiena, 09.06.2011, 16:36 | Ziņa # 214
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Venta, Dokupe, Būšnieku ezers, Nabas ezers un iespējams Vecventa....redzēs kā ar laikiem sanāks! Bet Būšnieku ezers, Nabas ezers un Venta obligāti! prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Johnny_BravoDatums: Ceturtdiena, 09.06.2011, 16:42 | Ziņa # 215
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Nu tad laicīgi - ne asakas! Un obligāti atskaities par tūri pēc tam ;)

johnny bravo

J0nisDatums: Ceturtdiena, 09.06.2011, 18:14 | Ziņa # 216
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Venta, Dokupe, Būšnieku ezers, Nabas ezers un iespējams Vecventa....redzēs kā ar laikiem sanāks! Bet Būšnieku ezers, Nabas ezers un Venta obligāti! prieks

TE JAU JĀBRAUC UZ NEDĒĻU LAI VISU APMAKŠĶERĒTU ja Ne asakas Aigar :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

feeder77Datums: Trešdiena, 15.06.2011, 19:18 | Ziņa # 217
Bilžu mednieks
Komentāri: 219
Reputācija: 8
Rīt laižu uz Ventu(Nīgrandes pusē)ceru kad atskaiti varēšu iedot. :)

parcopiDatums: Sestdiena, 18.06.2011, 21:19 | Ziņa # 218
Multimakšķernieks
Brenguļu alus tomēr dikti gards! alus
Tagad ar Koka Kluci baudam! alus

Koka_KlucisDatums: Svētdiena, 19.06.2011, 13:45 | Ziņa # 219
PP2 VIP
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Brenguļu alus tomēr dikti gards!

ja
Beidzot sāksies atvaļinājums un arī uz copi tikšu! prieks

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

parcopiDatums: Svētdiena, 19.06.2011, 19:48 | Ziņa # 220
Multimakšķernieks
Nu tā, esmu Ventspilī, jau nopeldējos Būšnieku ezerā, tagad atkorķēšu Užavas aliņu! alus

HuseensDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 11:37 | Ziņa # 221
Komentāri: 127
Reputācija: 2
Šonakt bija traks sapnis pēc trakajām izlaiduma svinībām!

Nezinu kā, bet pēkšņi atrodos laukos blakus savai upītei - Ogrei un uz tās ir sākts celt aizsprosts ar slūžām, bet ne pabeigts, ūdens jau biški pacelts. Pēkšņi protams parādās kkādi citi cilvēki un es viņiem prasu "KAS TAS IR?" Man tiek atbildēts, ka tas radīs kautkādus tur labus apstākļus kautkam, bet melo. Es ļoti sadusmojos, jo saprotu, kā izmainītos upe un tieši manas mīļākās vietas. Sāku teikt, ka man vienalga, ka spridzināšu to aizsprostu, ja tiks uzcelts. Vēl pasaka, ka visā licenzētajā posmā tiks uzcelti 3 vai 4 šādi aizsprosti. Es paliku vēl dusmīgāks. Tad nezinu, kas notiek tālāk, bet es eju gar krastu un redzu līdaku pie paša krasta un iebelžu viņai pa galvu un ir maisā. (bļin maļiks. :( ) Tad par laimi pamodos un sapratu, ka nekas manu upi neaiztiks un palika mierīgak ap sirdi. :)

Pirmoreiz sapnis par copi laikam. :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 13:19 | Ziņa # 222
Multimakšķernieks

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 13:28 | Ziņa # 223
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
juhū :D esmu dabujis dembeli par labu aktivitāti :D prieks

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 13:37 | Ziņa # 224
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
parcopi
Būšnieku līdakas jau savangotas? :) taada

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 13:42 | Ziņa # 225
Multimakšķernieks
Vēl nē :( Bračkam viens sīcis saslimis, tad jau redzēs kā sanāks. Es domāju, ka es rīt vai parīt(vai arī rīt un parīt :D ) iešu Venspils zives medīt, ber bračka varēs piebiedroties laikam tikai sākot ar svētkiem. Pēc svētkiem laikam uz Nabas ezeru laidīsim :)
Un Būšniekos es parasti uz raudām - tās tur labu izmēru! ja Ar līdakām tur ir kā ir, man grūti tās noķert, dēļ tā ezera specifikas, esmu tikai dažus zemmērus dabūjis :D Bet raudas daudz maz esmu iepraktizējies, bet jāstrādā uz lieliem attālumiem no laivas :)

Huseens - man sapņi par makšķerēšanu agrāk bieži rādījās, sevišķi kad biju mazāks un sencis piesolījās ņemt līdz uz copi, tad vispār bija vāks. Pagulēt nevaru, bet cik aizver acis, tik zivis uzreiz ķerās un milzīgas! taada :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv