[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Trešdiena, 14.03.2012, 23:09 | Ziņa # 2401
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu t-kreklu es jau pirmo zaļo biju noformējis tā, ka priekšā ir lapas logo, bet aizmugurē teksts "Viss par copi un vēžošanu! "Parcopi.lv" un tāpēc taisīju tāpat arī šo, ar jauno logo :)
Kepku noformēju priekšā ar zivi, aizmugurē ar vēzīti, lai uzreiz skaidrs par ko ir lapa! +uzraksts "parcopi.lv" priekšā un aizmugurē, Vai tas ir pareizākais variants, es nezinu. Bet man pašam liekas ok, un priekš sevis jau arī taisīju :D
A logo bildes labā izšķirtspējā reku Marti piespēlēja. Ir divi varianti:
1.varinats jpg formātā
2. variants Tiff formātā
raksta

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

TukliitisDatums: Trešdiena, 14.03.2012, 23:18 | Ziņa # 2402
Galdnieks
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 241
Reputācija: 6
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Aigar! es biju domājis ja visi metas uz vienu dizainu! :)un ja sanāk visiem kopā lētāk tad pasūta kopā!
bet nu var jau arī katrs par sevi, būs ok tik un tā :)

Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators
Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :)
Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)

parcopiDatums: Trešdiena, 14.03.2012, 23:20 | Ziņa # 2403
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Par tām atlaidēm vēl nenoskaidroju, vai tādas dod, ja pasūta "vairumā" :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 21:22 | Ziņa # 2404
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Bebr, kādreiz jau brauc visa ģimene. Pat ne uz cop, bet prom no lielpilsētas steigas un putekļiem. :)

A kas tas ir lielpilsētas steiga un putekļi? :D

Nav bildes- nav zives :D

copmanis78Datums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 21:31 | Ziņa # 2405
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2574
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Šodien biju nobraucis līdz Gaujai.

Pielikumi: 3725719.jpg (63.2 Kb) · 5228366.jpg (76.4 Kb)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 22:17 | Ziņa # 2406
Grupa: Dzēstās
Quote (Bebrs)
A kas tas ir lielpilsētas steiga un putekļi? :D

Nesmejies nu. Tas ir tas, ka esmu dzimis Rīgā un tur arī viss mūžs. Kur tieku laukā no pilsētas, tur ir pikniks, vai cope. Tā nu tas sanācis, jo mani vecāki pēckara laikos bija spiesti pārcelties no laukiem uz pilsētu.

BorodaDatums: Ceturtdiena, 15.03.2012, 22:20 | Ziņa # 2407
Grupa: Dzēstās
Bet tur taču jau var pludināt? ;)

BebrsDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 08:29 | Ziņa # 2408
Komentāri: 1412
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Nesmejies nu. Tas ir tas, ka esmu dzimis Rīgā un tur arī viss mūžs. Kur tieku laukā no pilsētas, tur ir pikniks, vai cope. Tā nu tas sanācis, jo mani vecāki pēckara laikos bija spiesti pārcelties no laukiem uz pilsētu.

Es 5 gadus norukāju Rīgā, ilgāk neizturēju. Pilsēta naf priekš manis. Pat braukt uz vienu dienu netīk

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 11:59 | Ziņa # 2409
Multimakšķernieks
Es centrā arī negribētu dzīvot, bet savā Vecmīlgrāvī jūtos labi. Blakus mežs, ezers, Daugava, Vecdaugava, Jūra.... esmu pilnībā apmierināts! ja
Rīgas centrs gan man nepatīk. Nav laba vieta dzīvošanai! ne
Un vispār pie mani pa nakti laikam bijuši kaķi

eduksDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 12:17 | Ziņa # 2410
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Pilsēta naf priekš manis. Pat braukt uz vienu dienu netīk

Man ir līdzīgi uzskati - kaut diena Rīgā man ir grūti panesama misija ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 12:22 | Ziņa # 2411
Multimakšķernieks
Quote (eduks)
Man ir līdzīgi uzskati - kaut diena Rīgā man ir grūti panesama misija ...

Gribētu redzēt Tavu paniku Maskavā nirga

eduksDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 12:29 | Ziņa # 2412
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Runa pat ne par paniku, runa par to, ka es nenormāli nogurstu morāli (pirmkārt) un fiziski lielās pilsētās, pat neko īsti nedarot. Kaut kā tā... Laikam tāpēc, ka esmu pieradis pie dzīvošanas ne tik blīvi apdzīvotos punktus. Saka, ka cilvēkiem, kas dzīvo brīvākā (platības ziņā) vidē biolauks ir lielāks nekā blīvi apdzīvotu vietu iedzīvotājiem, un tāpēc tā cilvēku "biezība" tik ļoti ietekmē nosacīti lauciniekus - kāds visu laiku atrodas tavā laukā :D :) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

Koka_KlucisDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 12:32 | Ziņa # 2413
PP2 VIP
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Es piekrītu Aigaram. Centrs galīgi neder dzīvošanai, bet Vecmīlgrāvis, Mežaparks, Mangaļsala, Bolderāja, Buļļi....tās ir pietiekami labas vietas dzīvei Rīgā. Vienīgi Bolderājas publika nav labākā, lai tur audzinātu bērnus :)
Man teiksim Ventspils liekas par nedaudz par mazu. Kaut gan dzīvoju te jau pietiekami :D

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

parcopiDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 12:52 | Ziņa # 2414
Multimakšķernieks
Veikala loms :D
Pielikumi: 3326423.jpg (64.2 Kb)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 16.03.2012, 13:00 | Ziņa # 2415
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nu ņikuja sev....labi dzīvojam :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv